Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in oyunculuğuna şapka çıkartılan sahne!

İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in oyunculuğuna şapka çıkartılan sahne!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisinde Faruk ile Süreyya’nın halleri 80. bölüme damgasını vurdu. Aslı Enver ve Özcan Deniz’in başarılı oyunculuğu ile taçlandırdıkları İstanbullu Gelin dizisi, Mayıs sonunda hayranlarına veda edecek. Dizinin 80. bölümünde büyük dikkat çeken bir sahne vardı.

Televizyon Gazetesi Detay – Süreyya’nın geçmişte severek evlenen anne ve babasının günlük işlerin arasında restoranda kendisini unuttukları anlar ekrana geldi. Faruk’un yeni bir işe adım atma hevesi sırasında tüm bu yaşananlar Süreyya’yı geçmişe götürdü. Anne ve babası günlük harcamaları denkleştirmeye çalışırken bir gece restoranda tartışıp onu uyurken unuttular.

Süreyya, uyandı, anne ve babasını göremeyince büyük bir korku yaşadı. Daha sonra dönüp onu aldılar ama bu olay belleğine bir kez kazınmıştı.

Aslı Enver muhteşem bir oyunculuk sergileyerek bu sahnede geçmişin büyük acısının kendisini hala etkilediğini izleyiciye hissettirmeyi başardı. Enver, bu sahnede oldukça başarılı bir oyunculuk sergiledi.

İstanbullu Gelin 80. bölümde başka neler oldu?

Faruk’un açmayı planladığı restoran hem Süreyya hem de Faruk için yeni bir başlangıçtır. Faruk’un heyecanına ortak olmaya çalışan Süreyya’nın tanımlayamadığı bir iç huzursuzluğu vardır.

Esma’nın hastalığının en ağır darbesi Osman’a iner. Dilara, Mert’e ve kendisine bir şans vermeye karar vermişken Adem’le yüzleşmek zorunda kalır. Adem’in gelişmeler karşısında öfkesi Fikret’le de arasında ekstra gerilime neden olur.

Herkes yeni yollarda yürümeye çalışırken Süreyya geçmişin kapısını aralar, kapının ardında onu bambaşka bir yüzleşme beklemektedir.