Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde başroller dışında iki isim var ki çok dikkat çekiyorlar!

İstanbullu Gelin dizisinde başroller dışında iki isim var ki çok dikkat çekiyorlar!

tarafından zk zk
Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin başrolleri Özcan Deniz ve Aslı Enver’in yanı sıra dizide dikkat çeken iki oyuncu var ki sonraki dizileri merakla bekleniyor.

Özellikle dizinin son haftalarında Fikret-İpek çifti izleyicilerin radarına daha çok takılır oldu.

Dizinin başından bu yana hikayede önemli bir yere sahip olan ikiliyi seven ve aralarında güzel bir aşk başlamasını bekleyen izleyiciler vardı ama üzerilerinde hep bir kara bulut dolaşıyordu.

Son haftalarda yaşadıkları gerginlikleri geçen hafta yayınlanan bölümde geride bırakan çift sonunda birbirlerini anlayıp sorunlarını aştılar. İpek ve Fikret’i mutlu görmek izleyicileri de mutlu etti.

Hırsları, kavgaları, birbirlerine alışma çabaları ile Süreyya ve Faruk kadar ideal çift olmayarak daha gerçekçi bir tablo çizen Fikret ve İpek  bazı izleyicilerin de favori çiftleri arasındaydı. Evliliklerinde birçok badire atlatan ve artık mutlu olmaları izleyiciler tarafından hevesle beklenen çift için artık daha güzel günler kapıda gibi görünüyor.

İstanbullu Gelin dizisinde başroller dışında iki isim var ki çok dikkat çekiyorlar! 8

İPEK VE FİKRET OYUNCULARA DA UĞURLU GELECEK Mİ?

Tabi ki, bu karakterlere hayat veren Salih Bademci ve Dilara Aksüyek için de bundan sonra daha güzel projelerin kapıda olduğunu düşünebiliriz.

Bu dizideki karakterleri ile kariyerlerinin dönüm noktalarını yaşayan oyuncular kendilerine hatrı sayılır hayran kitlesi edindiler ve sektöre adlarını duyurdular.

Gerçi; Salih Bademci daha önce rol aldığı ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ ve ‘Kiralık Aşk’ dizileriyle sektörde tanınmış bir oyuncu olsa da, bu diziyle yerini oldukça sağlamlaştırdı.

İstanbullu Gelin dizisinde başroller dışında iki isim var ki çok dikkat çekiyorlar! 9

Daha önce ‘Merhamet’ dizisindeki Şadiye rolüyle tanınan Dilara Aksüyek için ise, bu proje ona başrol kapılarını açabilecek bir proje oldu denilebilir. Aksüyek, bu diziyle en az başrol oyuncusu Aslı Enver kadar iyi bir çıkış yaptı kariyerinde.

İzleyiciler özellikle son haftalarda oyunculuğu oldukça övgü alan oyuncuyu İstanbullu Gelin’den sonra da ekranlarda görmek istediğini belirtiyor.

Bakalım, bu dizinin oldukça şanslı geldiği oyuncuları kısa bir süre sonra final yapacak olan İstanbullu Gelin’den sonra nasıl projelerde izleyeceğiz?