Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar için asıl sınav daha yeni başlıyor!

İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar için asıl sınav daha yeni başlıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV’nin İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu 21 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de yayınlanacak 54. bölümle başlayacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin yeni sezon 2. tanıtımı yayınlandı.

Boranlar’ın Ayvalık’ta zor şartlar altındaki yaşamlarına şahit olacağız önce. Akif’in getireceği bir haber aileyi sevince boğacak. Miras kalan bir arsanın 30 milyon ettiği ve arsanın yarısının Ülfet isimli bir kişiye ait olduğu ortaya çıkıyor.

İstanbullu Gelin dizisinde Boranlar için asıl sınav daha yeni başlıyor! 7

Ülfet, Esma’nın ölen kocasının kardeşidir ancak yıllar önce aileyle ilişkisini kesmiştir. Ülfet’in tanıtımda “Bugün Boranlar ayağımızın altındalar ve daha ezilmeye başlamadılar bile” sözleri, çetin bir savaşın habercisi oldu adeta.

İşte İstanbullu Gelin 54. bölüm 2. tanıtımı:

Yeni bölüm özeti:
Boranlar kaldıkları yerden nasıl bir başlangıç yapacak? Yıllar sonra yolları kesişen akrabaları Ülfet Kavaklı ile aralarında neler yaşanacak? Adem, Boranlardan aldığı her şeyin karşılığında nasıl bir bedel ödeyecek? Büyülü aşkın meyvesi Yaz Boran, tüm aileyi ve olayları ne yönde etkileyecek?

Boranlar’ı zor günler bekliyor! Adem’in tuzağına düşen Boranlar, sadece konağı değil tüm mal varlıklarını da kaybetmişlerdir. Birbirilerine tutunarak ayakta kalmaya çalışan ailenin yolu yıllar sonra İstanbul’da yaşayan, hiç görüşmedikleri halaları Ülfet Kavaklı kesişecektir. Varlıklı ve güçlü iş kadını Ülfet Kavaklı, zor durumdaki akrabalarına bekledikleri yardım elini mi uzatacak, yoksa eski defterleri açıp yılların hesabını mı soracak?

Faruk, bir çıkış yolu bulabilmek için her yolu denerken, Fikret tüm olanlardan dolayı kendini suçlamaktadır. Adem, konağı almıştır almasına ama bunun karşılığında hiç beklemediği bir bedel ödemek zorunda kalacaktır.