Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Kelebek etkisi… Aslında onlar kimdi?

İstanbullu Gelin dizisinde Kelebek etkisi… Aslında onlar kimdi?

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin dizisinde Kelebek etkisi... Aslında onlar kimdi? 7

Yazarımız Ece Er, başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in rol aldıkları İstanbullu Gelin dizisinin yeni karakteri Can ve Beyaz Kelebekler müzik grubu ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Televizyongazetesi/Analiz-ECE ER

İstanbullu Gelin Dizisinde Kelebek Etkisi

İstanbullu Gelin dizisi ilk yayın gününden beri reytinglerin efendisi oldu. Herkes dizide anlatılan gelini merak etti, “kim bu İstanbullu Gelin” diye araştırmaya başladı. Evet, bu öykü gerçek bir öyküden evrilmiş bir dizidir. Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu’nun danışanlarının hikayelerini bir kitapta yazıp, yayımlaması ile başlayan öykü buralara geldi. Ama asıl bu hikayenin içinde çok önemli bir gurup vardır ki herkes o kısmı es geçiyor.

Herkes Avukat Can’ın gerçek olup olmadığını düşünüyor, yollar nasıl birleşiyor, aykırı karakterli bir avukatın orada ne işi var? İşte bu soruların cevabı Beyaz Kelebekler adlı müzik grubunun Türk Müzik Tarihine vurduğu oradan diziye sıçrayan bir kelebek etkisidir. Bu arada Murat Aygen avukat karakterini gerçekten çok iyi oynuyor. Felsefik öngörüleri ile öngörülü, müzik hayatı ve giyim tarzı ile özgün Can tiplemesini çok beğendim.
Beyaz Kelebekler bir pop grubudur!