Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’dan yıllardır saklanan gerçek ortaya mı çıkıyor?

İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya’dan yıllardır saklanan gerçek ortaya mı çıkıyor?

tarafından zk zk

Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin bu hafta 80. bölümü ekrana gelecek.

Televizyongazetesi/Detay

Yeni bölüm tanıtımında Faruk’un kendisine yaptığı restaurant sürprizi karşısında çok şaşıran Süreyya, anne ve babasının lokantasını hatırlayıp gördüğü kabuslardan sonra bambaşka bir yolculuğa çıkıyor.

Süreyya rüyasında gördüğü yangınla birlikte anne ve babası ile ilgili Senem’in sakladığı gerçeklere ulaşmak üzere. Teyzesinin yıllardır kendisinden sakladığı ve ailesinin ölümündeki payını Süreyya’nın öğrenmesine az bir zaman kaldı.

Süreyya, yıllar sonra gittiği bir evde kapıyı açan kadının şaşkın bakışlarıyla karşılanıyor. Bu kadının geçmişle ilgili sırları bildiği ve Süreyya’ya anlatacağı tahminleri yapılıyor.

Bu arada konakta ise Esma Hanım, Osman ve Anastasia’yı öpüşürken görünce kıyameti koparıyor ve onu kovuyor. Anastasia bu işin olmayacağını söyleyip konağı terkediyor.

Adem cephesinde ise ilginç bir olay yaşanıyor. Dilara’yı Mert ile gören Adem, onu kıskanıyor ve Güneş de bu durumu farkediyor.

İşte İstanbullu Gelin 80. bölüm:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Esma’nın ilerleyen hastalığı konakta yeni bir dönemi başlatır.

Esma’nın hastalığının tetiklenmesi herkesin kendisini sorgulamasın sebep olur. Esma, babasının onun üzerinde kurduğu hakimiyetin aynısı Faruk üzerinde kurmayacaktır. Faruk, yeni hayatının ilk günlerini Süreyya ile yaşarken aynı zamanda planlar yapmaktadır. Esma’nın Anastasia’yı ve Osman ile olan ilişkisini unutması Anastasia’nın konaktaki işine devam etmesine sebep olur. Süreyya’nın anlam vermediği rüyaları ise devam etmektedir. Faruk’un Süreyya’ya yaptığı sürpriz ise onların yeni bir yola girdiğinin göstergesidir.