Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinden sonra Özcan Deniz’den sürpriz adım!

İstanbullu Gelin dizisinden sonra Özcan Deniz’den sürpriz adım!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Üç sezon boyunca Star TV ekranlarında yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, Mayıs ayının sonunda final yaparak ekranlara veda etmişti.

Dizinin başrol oyuncularının yeni projeleri merakla beklenirken, Özcan Deniz’den bir haber geldi.

Deniz, uzun süredir şarkıcılık mesleğine yoğun iş temposu nedeniyle ara vermişti.

Yeni sezonda bir dizide yer alıp almayacağı merak edilen Özcan Deniz’in son açıklamasından, yeni bir dizi projesi yapmayacağı ve önümüzdeki süreçte müzik çalışmalarına ağırlık vereceği anlaşıldı.

Bir kaç gün önce tek celsede eşi Feyza Aktan’la boşanma haberleriyle gündeme gelen Deniz, yoğun bir iş maratonuna daha giriyor.

Özcan Deniz, hayranlarına müjde vererek Haziran ayının 29’unda, Temmuz ayının 13’ünde ve Eylül ayının da 7’sinde Kıbrıs’ta sahneye çıkacağını duyurdu.

Aslında Özcan Deniz hayranları uzun süredir oyuncunun müziğe dönüş yapması gerektiğini söylüyor ama oyuncu adeta bu isteğe kulağını tıkıyordu. Anlaşılan Deniz, hayranlarının dediğine geldi.

İşte Özcan Deniz’in instagram hesabından yaptığı o duyuru:

“Herkese merhaba. Dedik ya ‘Bu sene sadece müzik yapacağız’ diye… Güzel bir albüm çıkacak inşallah. Birkaç tane gerçekten heyecanlandıran şarkı var, onlarla ilgili stüdyodan geliyoruz şimdi. Sizinle paylaşayım dedim. Aynı zamanda bu ayın 29’unda Kıbrıs’tayız. Önümüzdeki ayın 13’ünde ve 7 Eylül’de de oradayız. Onun dışında albümümüzü hazırlıyoruz. Şimdilik havadisler bu kadar.”