Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisine fragman tepkisi!

İstanbullu Gelin dizisine fragman tepkisi!

tarafından ker_def

Star TV’nin 31 Mayıs Cuma akşamı final yapacak olan dizisi ‘İstanbullu Gelin’bu hafta 78. bölümüyle ekrana gelecek. Finale 9 bölüm kaldı.

Televizyongazetesi/Detay

Dizinin yeni bölüm fragmanı da dün akşam yayınlandı.

Ancak, Esma Sultan’ın eski anılarını hatırladığı ve yeni bir sahnenin olmadığı fragman izleyicilerin tepkisini çekti. Yeni bölümde olacak olaylara dair bir ipucu içermeyen tanıtım için izleyenler “Bu ne biçim fragman böyle yorumunu” yaptı.

Esma’nın eski hatıralarının fragmanda gösterilmesi hastalığının ilerlediğine dair bir işaret olarak da algılandı.

Öte yandan Esman’nın fragmandaki üzgün halinin Faruk şirketten istifa ettiği için olduğunu düşünen izleyenler ise Esma’nın Faruk düşkünlüğünün artık sıktığını “Faruk şirketten istifa edip biraz kendisine ve ailesine zaman ayırmak istediyse bunda adam ölmüş kadar üzülecek ne var. Esma’nın çocuklarının hayatlarına bu kadar müdahale etmesi cidden çok saçma” yorumları yapıldı.

İstanbullu Gelin dizisine fragman tepkisi! 7

Bazı izleyiciler ise, Faruk’un geçen bölüm girdiği iç hesaplaşmayı ve “Ben babam ölünce mecburen babamın yerine geçmişim” düşüncesini hatırlayarak, Esma’nın Faruk’u istemediği bu duruma aslında kendisinin ittiği gerçeğiyle yüzleştiğini ve o nedenle üzgün olduğunu düşündü.

Bu bölüm Esma ve Faruk için bir iç hesaplaşma ve belki de karşılıklı yüzleşme bölümü olarak gibi görünüyor.

Bakalım finale adım adım yaklaşan İstanbullu Gelin’de bu hafta neler olacak?