Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin Berkay Hardal’a bir büyük faydası oldu!

İstanbullu Gelin dizisinin Berkay Hardal’a bir büyük faydası oldu!

tarafından ker_def

İstanbullu Gelin dizisinde Murat karakterine hayat veren Berkay Harcal, geçtiğimiz sezon diziden ayrılmış ve Show TV’de yaz aylarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisiyle şansını denemişti.

Meleklerin Aşkı kısa süreli oldu. İstanbullu Gelin dizisinde geri plandaki bir rolden sonra Meleklerin Aşkı’nda başrolde yer alan Berkay Hardal, şu sıralarda İsrail’de bir hayli popüler.

Hem de İstanbullu Gelin dizisinde geri plandaki rolüyle…

İstanbullu Gelin, İsrail’de izlenme rekorları kırarken, dizinin oyuncuları ülkede şöhret oldu. Dizinin en sevilen karakterlerinden Murat Boran’ı canlandıran Berkay Hardal’ın İsrail ziyareti de ülkede büyük yankı uyandırdı.

Bir moda markasının yeni reklam kampanyası için İsrail’e giden genç oyuncu, orada geçirdiği 4 gün boyunca hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Berkay Hardal için geçtiğimiz cuma günü Tel Aviv kentindeki TLV Fashion Mall’da bir hayran buluşması etkinliği düzenlendi. Sabahın çok erken saatlerinde alışveriş merkezinin önünde toplanan ve uzun kuyruklar oluşturan Berkay Hardal hayranları, genç oyuncuyu coşkulu alkışlar eşliğinde karşıladı. 5 bini aşkın kişinin katıldığı etkinlikte bazı hayranlar heyecandan gözyaşlarına boğulurken, bazıları da çığlıklar atarak sevgi gösterilerinde bulundu.

Berkay Hardal, İsrail’in en çok izlenen televizyon programları arasında yer alan “Biri Bizi Gözetliyor” konseptli “Big Brother Israel” programına da VIP konuk olarak katıldı. Hardal, yarışma evini ziyaret edip yarışmacılarla bir araya geldi.