Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda adeta bir oyunculuk şöleni izleyeceğiz!

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda adeta bir oyunculuk şöleni izleyeceğiz!

tarafından zk zk
Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonu, izleyiciyi ekrana kilitleyen anlara sahne olacak!

Diziye yeni katılan Meral Çetinkaya’nın sır gibi saklanan imaj çalışması sonrasında diziye ivme katan bir karakterle karşılaşacağız.

İpek Bilgin gibi usta bir oyuncunun yanı sıra, diziye yeni katılan Meral Çetinkaya ile lezzete doyamayacağımız anlar yaşanacağı anlaşılıyor!

İki usta oyuncunun karşılıklı sahnelerinde muhtemelen ekrana kilitleneceğiz. Yeni sezon öncesi Çetinkaya’nın da İstanbullu Gelin dizisine dahil olduğunu duyanlar, müjdeli habere çok sevindi.

Dizide Meral Çetinkaya’nın rolü de ortaya çıkmaya başladı.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan, usta ismin oynayacağı karakteri bakın nasıl anlatmış:
İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda adeta bir oyunculuk şöleni izleyeceğiz! 7

“Oyunculuk şöleni izleyeceğiz

İstanbullu Gelin, malum hepimizin ailecek izlediği ve çok sevdiği bir dizi. Özellikle ikinci sezonu tek kelimeyle harikaydı. Merakla üçüncü sezonunu bekliyoruz. Sete çıkmaya hazırlanan ekipten de yeni haberler gelmeye başladı. Diziye yeni bir isim katıldı. Esma’nın görümcesi olarak diziye dahil olan isim Meral Çetinkaya… Bu habere ne kadar sevindiğimi anlatamam. Çünkü Çetinkaya yüzünü nereye dönerse ben onu izlemeye asla itiraz etmem. Bizimkiler, Binbir Gece, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Urfalıyam Ezelden ve onlarca dizisini severek izledim. Şimdi İstanbullu Gelin’de olmasına çok mutluyum. Çetinkaya dizide; Esma’nın da çocukluk arkadaşı olan Ülfet Kavaklı karakterine hayat verecek. Ülfet; Nişantaşı’nda yaşayan, Pera Mağazaları’nın sahibi, varlıklı ve güçlü bir kadın. Düşünsenize İpek Bilgin ve Meral Çetinkaya’nın sahnelerini… Ortaya oyunculuk şöleni çıkacak. Bize keyifle izlemek kalacak.”

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN