Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin dizisinde herkes mutlu ama Süreyya vahim durumda!

İstanbullu Gelin dizisinde herkes mutlu ama Süreyya vahim durumda!

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Detay

Star TV’nin finale yaklaşan dizisi ‘İstanbullu Gelin’ bu hafta 77. bölümüyle ekrana gelecek. Dizinin 77. bölüm fragmanı da yayınlandı.

Geçen bölüm Faruk ve Süreyya’nın arasında gerileme neden olan Özgür bir de kaza geçirince her şey daha karmaşık bir hale gelmişti. Özgür uyanınca dayısı Okan’a her şeyi kendisinin yanlış anladığını söylemişti. Özgür’ün bu itirafı olayları normal akışına döndürecek gibi görünse de Süreyya’nın yaşadığı yalnızlık onu derin bir iç savaşa sürükleyecek gibi görünüyor.

Zaten Süreyya’nın psikolojisinin giderek bozulmaya başladığı da yavaş yavaş görülüyor.

Bazı izleyicilerin aklında ise, Süreyya’yı esas delirme noktasına getirecek gelişmenin anne-babasının ölümünün teyzesi yüzünden olduğunu öğrenmesi olacağını düşünüyor. Bilindiği gibi, Sanem kardeşinin ölümüyle ilgili gerçekleri Arif’e anlatmıştı ama Süreyya daha bu gerçeği bilmiyor.

Süreyya’nın Özgür’ü hastanede ziyaret ettiğinin görüldüğü fragmanda izleyenler bu sahneyi oldukça merak ettiklerini belirten mesajlar attılar. Süreyya ve Özgür yüzleşmesi merakla bekleniyor.

Öte yandan; fragmanda izleyenlerin en çok dikkatini çeken ve sevindiren gelişme ise İpek’in Süreyya’ya “Hayat bana bir elti değil bir kardeş verdi aslında” oldu.

Zaman zaman iyi anlaşsalar da aralarında hep bir çekişme olan ve Süreyya’yı hep kendisine rakip görüp kıskanan İpek’in şimdi böyle samimi bir cümle kurması ve ikilinin arasının iyi olması izleyici sevindirdi.