Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin, Neşeli Günler ile şaşırtıp, çok fena bir ters köşe mi yapacak?

İstanbullu Gelin, Neşeli Günler ile şaşırtıp, çok fena bir ters köşe mi yapacak?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star Tv’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in bu sezon sonunda final yapacağı öğrenilmişti.

Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin rol aldıkları dizinin bugün 46. bölümü ekrana gelecek.

Geçtiğimiz hafta Adem’in de katıldığı piknikle Boranlar’ın keyifli halleri ekrana gelirken, bu hafta da Türk sinemasının kült filmlerinden Adile Naşit ve Münir Özkul’un oynadıkları Neşeli Günler’in müziği eşliğinde yeni bir fragman yayınlandı.

Dizide bu hafta bir kaç ay sonrasına atlayarak yaşananlar ekrana getirilecek. Aile içinde yaşanan tüm kavgalar, tartışmalar bir kenara bırakılmış, Ada’nın sağlığı daha iyiye giderken İpek’in hamile olduğu ortaya çıkmış ve Süreyya’nın da hamileliği ilerleyerek bebeğin kız olduğu öğrenilmiş, Faruk sevinçten havalara uçuyor…

İstanbullu Gelin, Neşeli Günler ile şaşırtıp, çok fena bir ters köşe mi yapacak? 8

Esma Hanım sevinçten lokmalar döktürüyor, hatta Süreyya ile sarmaş dolaş halleri şaşırtıyor. Bu arada Senem de doğum için gün sayıyor. Osman ise kendisinden beklenmeyen bir çıkışla Burcu’yu bir adamdan kıskanarak onu tekme tokat dövüp, Süreyya konusunu adeta kapatacak bir hamle yapıyor Burcu için.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Konakta tüm bu keyifli hengame yaşanırken bir yandan da Neşeli Günler müziği çalmaya devam ediyor. Finale doğru mutlulukla ilerleyen dizinin yeni bölümlerinde bakalım bu keyifli anlar devam edecek mi? Yoksa entrikaya sadece kısa bir ara mı veriliyor, hep birlikte göreceğiz.

Çünkü Adem konusu hala açıklığa kavuşmadı. Üstelik bir önceki fragmanda Adem’in, Faruk’tan intikam alma planları ortaya çıkmışken. İstanbullu Gelin’in fragmandaki bu neşeli halleri, aslında izleyenlere hem uzun süredir bekledikleri anlardan bir parça vermek hem de bir ters köşe yaptırmak mı?

İstanbullu Gelin, Neşeli Günler ile şaşırtıp, çok fena bir ters köşe mi yapacak? 9

Bu akşam hep birlikte dizinin 46. bölümünde neler olacağını izleyeceğiz ama fragmanı sosyal medyada yorumlayan pek çok izleyici, Boranlar’ın bu halinden pek memnun ve finalin yakın olduğunu da bilerek bu şekilde bitmesini dileyen yorumlar yağdırıyorlar. Bir taraftan da bu neşeli hallerin ağızlara çalınan bir parmak bal olduğu ve devamında yine gergin anlara dönüleceği endişesini taşıyor izleyenler.

Her şeye rağmen, Melih Kibar’ın bestesi olan Neşeli Günler müziği eşliğindeki fragman, uzun süredir gözyaşı, entrika, intikam planları, öfke nöbetleri, sinir stres içindeki karakterlerden, sahnelerden sonra ihtiyaç duyulan anlardı. Sosyal medyadaki yorumlara bakılınca görünen o ki böyle bir gelişmeye hasret kalmış anlaşılan.

Bakalım, bu neşeli haller Boranlar’ın konağında ne kadar sürecek?

İşte İstanbullu Gelin dizisini izleyen herkesi mutlu eden o sahneler: