Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin sezon finalinde Esma’yı sonsuzluğa uğurlayacağız…

İstanbullu Gelin sezon finalinde Esma’yı sonsuzluğa uğurlayacağız…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinin final bölümü 31 Mayıs Cuma akşamı ekranlarda olacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 87. ve son bölüm fragmanı yayınlandı.

Alzheimer olan Esma, hayatını kaybediyor. Boranlar, Esma’nın ölümüyle büyük bir şok yaşarken, aile bağları daha da güçleniyor ve yaşadıkları acıyı hafifletmek için birbirlerine sarılıyorlar.

Boranlar’ın konağına bomba gibi düşen ölüm, ekran başındakileri de hayli üzecek görüntülerle ekrana gelecek.

İstanbullu Gelin sezon finalinde Esma'yı sonsuzluğa uğurlayacağız... 7

Esma’nın öldüğünü Süreyya farkedecek. Dizinin fragmanında terapistin sözleri ise dikkat çekti.

“İnsanlar değişmez dendiğide, ilk itiraz bilim insanlarından gelir. Çünkü doğada sürekli bir devinim içinde olan tek gerçeklik değişimdir. Enerji değişir, evrilir, büyür, ölür. Yenilerini yaratmak yerine anılara sıkı sıkı tutunmak, olanı kabul etmek yerine kontrol etmeye çalışmak, doğanın akışına uymaz” diyen terapistin sözlerinin ardından Esma’nın “Hayatımda hiç bu kadar hafif hissetmedim” sözleri duyuluyor.

İstanbullu Gelin dizisi, üzücü bir sonla ekrana veda edecek.

İşte 87. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanıyor.

Esma’nın konağa dönüşüyle Boranlar için artık yeni bir dönem başlamaktadır. Bu yeni sürece alışmak herkes için zor olsa da tüm aile bir arada olabilmek için büyük özveri göstermektedir. Adem’in evliliği ve evlat edinme kararının yankıları aileye nefes aldırır. Umutlar yeniden yeşermekteyken Süreyya için bambaşka bir yolun kapısı aralanmaktadır.