Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin yeni bölümde felaket! Finale doğru olacak iş mi Nazif’i öldürmek?

İstanbullu Gelin yeni bölümde felaket! Finale doğru olacak iş mi Nazif’i öldürmek?

tarafından zk zk

Star TV ekranlarında dün akşam 82. bölümü yayınlanan İstanbullu Gelin dizisinde yaşanan felaket, izleyiciyi fena halde kızdırdı!

Televizyongazetesi/Detay – 3. sezonu devam eden dizi, 31 Mayıs’ta final yapacak. Sona doğru giderken yaşananlar, dizinin takipçilerinin sinirlerini bozdu!

11 yıl bebek sahibi olmayı bekleyen konağın emektarları Nazin ve Gülistan, tam mutluluğu yakalamışken yaşanan korkunç olayın sonucu ölümle mi bitecek? Şimdi herkesin kafasında bu soru var.

Nazif, Esma Hanım ile gittiği bir metruk mekanda yangının ortasında kaldı. Kütüphane yapmak için binayı gezen Esma Hanım telefonu çalınca, elinde gaz lambasıyla dışarı çıktı. O sırada nasıl olduğu anlaşılmayan bir şekilde Nazif’in bulunduğu odanın kapısı bir anda kapandı.

Alzheimer hastası olan Esma, bir an kalakaldı, kapıya doğru geldi ama atak geçiriyordu ve bir şeyin farkında değildi. Gaz lambasını ve elindeki telefonu kapının önündeki tahta kutuların üstüne bırakıp gitti.

İstanbullu Gelin yeni bölümde felaket! Finale doğru olacak iş mi Nazif'i öldürmek? 7

Nazif ise bu sırada içeriden ‘Hanımım’ diye bağırıyordu. Aklı şaşan Esma, hemen oradan çıkıp bir taksiye bindi.

Nazif kapıyı yumruklayıp zorlarken, tahta kutuyu salladı ve üstündeki gaz lambası yere düşüp alev aldı.

Tam o esnada ise Nurgül ile doktora giden Gülistan, bebeğinin kalp atışlarını duyuyor ve büyük bir heyecan yaşıyordu.

Nazif, odada ne yapacağını bilmez bir şekilde yere düşmüşken, yıllar sonra baba olacağı haberini alıp sonrasında bu olayı yaşamanın şokunu yaşıyordu.

Nazif kurtulur mu bilinmez ama dizi sona giderken yaşanan bu olay, izleyenlerin tepkisine neden oldu.

Sosyal medyada yorum yapan izleyenler, Nazif’in ölme ihtimali üzerine yorumlar yapıp “Bu nasıl bir son, saçmalamayın Nazif’i niye öldürüyorsunuz, bu hikaye mutlu sonla bitemeyecek mi, biri gelip kurtarsın, olmadı bu son yakışmadı, gariban adamdan ne istediniz, psikolojimizi bozdunuz” şeklinde eleştiriler getirmeye başladılar.

Nazif’in bir şekilde oradan kurtulma ihtimali var mı hep birlikte izleyip göreceğiz…

İşte o sahne: