Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Berkay Hardal resmen harcanmış!

İstanbullu Gelin’de Berkay Hardal resmen harcanmış!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Dün akşam ilk bölümüyle Show TV ekranlarında yayınlanan Meleklerin Aşkı dizisini izleyenlerin ilk düşündüğü, Berkay Hardal’ın İstanbullu Gelin’den ayrılarak en doğru kararı vermiş olması!

Star TV’nin sevilen dizisinden sezon finalinden önce ayrılan Berkay Hardal’ın oynadığı Murat karakteri, eşi Bade ile yurtdışına gitmişti.

Hardal’ın, yaz sezonu için Meleklerin Aşkı dizisiyle anlaştığı ve diziden sezon finali olmadan önce ayrılmak istediği öğrenilmişti.

Meleklerin Aşkı’nda Gülper Özdemir ile birlikte başrolde oynayan Berkay Hardal’ın hayranları, başta bu durumdan hoşnut olmasa da yeni dizisinde onu izleyince ayrılmasının en doğru karar olduğunu anladı.

Meleklerin Aşkı’nda Huzurevi’nin kapısına doğar doğmaz bırakılmış ve orada büyümüş, son derece vicdanlı, yardımsever, saf, iyi niyetli, becerikli ve çalışkan Yağmur’u oynayan Berkay Hardal, yeni dizisindeki performansıyla adeta göz dolduruyor.

İstanbullu Gelin'de Berkay Hardal resmen harcanmış! 7

MELEKLERİN AŞKI 1. BÖLÜM, TÜM SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbullu Gelin dizisinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Fırat Tanış, Salih Bademci gibi güçlü oyuncuların yanında performansı pek de anlaşılamayan ve oynadığı karakterin yan karakter olarak durmasından dolayı, Berkay Hardal’ın çok görünemediği anlaşılıyor.

Başrolde yer aldığı Meleklerin Aşkı dizisinde ise Berkay Hardal, bambaşka bir rolle izleyicinin karşısına geldi ve çok beğenildi.

Pek çok izleyici, yeni dizide Hardal’ı izlediklerinde “İstanbullu Gelin dizisinde resmen harcanmış” yorumlarını yaptılar.

Hardal, oyunculuğuyla ekranın yeni gözde jönlerinden olmaya aday olduğunu da ortaya koyuyor.

İşte diziye ve Berkay Hardal’a gelen yorumlardan bazıları: