Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme!

İstanbullu Gelin’de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme! 8

İstanbullu Gelin’in son günlerde en çok sevilen sahnelerinden biriydi piknik sahnesi. Artık geçmişin intikamının alınmasından izleyici iyice sıkılmış ve Adem’in Boranlar’la yakınlaşmasından ve özellikle Faruk ile aralarındaki tüm husumetlere sünger çekmeye çalışmasından mutluydu.

Kendi içinde de öfkesini yenmek için büyük bir çaba veren Adem’in psikoloğu ile yaptığı konuşmalarda da artık bambaşka bir adama dönüşmesi, dizinin son dönemdeki en güzel gelişmesiydi.

Neden bir anda koca bir çuval incirin berbat edilmeye çalışıldığına izleyici de anlam veremiyor.

Sonuçta entrikalardan beslenen bir dizi de olsa, Adem’in yeni öğrendiği bilgi yüzünden Faruk’a saldırması da pek kabul görmüyor.

İstanbullu Gelin'de bir çuval inciri berbat eden iki yeni gelişme! 9

Çünkü Adem de Faruk’a karşı hiç de o kadar masum değil! Dolayısıyla artık aralarında bir uzlaşma ortamı da oluşmuşken Adem’in öğrendiği gerçeği koz olarak kullanmak yerine, Faruk’la yüz yüze konuşup bu konuyu bir sonuca bağlamasından yana izleyici.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

İstanbullu Gelin’de herkes ‘iyi’ olmaya başlayınca ve ortada ‘kötü’ karakter kalmayınca dizinin reytingleri için böyle bir yol seçildiği kanısı hakim izleyicide. Görünen o ki, Adem meselesinin tatlıya bağlanması en azından bu sezon sonuna kadar artık zor görünüyor.

‘Kötü yoksa dizi de yok’ mantığından hareketle, entrikayı başka karakterlere devredemedikçe, Adem ‘kötü’ olmaya devam edecek anlaşılan!