Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de bu da oldu! Esma, masanın üstünde dans ediyor, Fikret ineklere ders veriyor!

İstanbullu Gelin’de bu da oldu! Esma, masanın üstünde dans ediyor, Fikret ineklere ders veriyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Sezon finali yaklaşan İstanbullu Gelin dizisinde oyuncusundan ekibine kamera arkasında bol kahkahalı anlar yaşanıyor!

Set ortamının zorlu koşullarında çekim aralarında kendilerince eğlenen oyuncuların halleri, dizinin sosyal medya hesabından video olarak paylaşıldı.

Çekim arasında dizide Esma Sultan’ı oynayan usta oyuncu İpek Bilgin’in keyifli anları videoya yansıdı. Masanın üstüne yalın ayak çıkan Bilgin, kamera kayıtta değilken ekibe kahkahalar attıran bir halde

Salih Bademci ise, ‘Gelinim sana söylüyorum, kızım sen anla’ mantığında bir edayla, ineklerle konuşup sosyal medyada vakit geçirmek yerine kitap okumayı hatırlatan eğlenceli anlarla videoya yansıdı.

İstanbullu Gelin'de bu da oldu! Esma, masanın üstünde dans ediyor, Fikret ineklere ders veriyor! 7

Uzun süren bir sezonun ardından yaz arası verecek olan dizinin oyuncularının bu keyifli anları, sosyal medyada da ilgi görüyor.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Dizide son derece ölçülü ve ağır tavırlarla görmeye alıştığımız Esma Hanım’ın ve inişli çıkışlı bir iç dünyası olan Fikret’in hallerine bakınca, oyuncuların kamera arkasındaki hali, çok güldürüyor.

İşte Esma Hanım’ı oynayan İpek Bilgin’in kamera arkasında masanın üstündeki eğlenceli anları:

İşte Fikret’i oynayan Salih Bademci’nin ineklere, okumanın ne kadar önemli bir şey olduğunu anlattığı o kahkaha dolu anlar: