Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de bu kez Süreyya Esma’yı aynı halde yakalıyor!

İstanbullu Gelin’de bu kez Süreyya Esma’yı aynı halde yakalıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de bu akşam 62. bölümü ekrana gelecek İstanbullu Gelin dizisinde sürpriz gelişmeler var.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları sevilen dizide Boranlar’ın hayatı yeniden değişiyor.

Üstelik bu kez sevinçli bir haberler. Ülfet, yaşanan süreçten sonra yaptığı hatayı farkedip arsayı satın almayı kabul ediyor.

Ülfet’in bu kararından sonra Boranlar, büyük şaşkınlık yaşıyorlar. Arsa satışından paralarını alan Boranlar, eski hayatlarına yeniden dönmenin heyecanını yaşıyorlar.

Dizide herkesi gülümsetecek bir sahne de tanıtımda yer aldı. Bir önceki bölümde Süreyya ve Faruk’u öpüşürken yakalayan Esma Hanım, bu kez Garip’le yakınlaşırken Süreyya’ya yakalanacak.

İstanbullu Gelin'de bu kez Süreyya Esma'yı aynı halde yakalıyor! 7

Süreyya’nın gördüğü manzaradan sonra kalakalması ve yüzündeki muzip gülümseme sahneye başka bir anlam katacak.

Bu arada Garip, Esma’nın kalesi olan konağa gidip Adem ile bir konuşma yapacak. Adem’in ‘Konağı aldım ama savaşı kaybettim’ sözünden sonra Esma’nın konağa gelip masanın üstündeki anahtarı alması, ailenin konağa yeniden döndüğünün de büyük müjdesi oldu.

İzleyiciler de uzun süredir artık Boranlar’ın konağa dönmesini istediklerini söyleyerek hikayenin konaktaki halini özlediklerini sıkça belirtiyorlardı.

Sonunda istenen oldu ve Boranlar İstanbul’da Ülfet’in evinden taşınıp yeniden konağa geçeceklerinin sinyalini verdiler.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Fikret, Sedef’ten aldığı bilgilerle sarsılmış, ne yapacağını kestirememektedir. Ülfet, sandıktaki bilgilerinin saçıldığından habersiz yoluna devam ederken, Süreyya ile en derin yarası üzerine yüzleşmek zorunda kalır. Fikret, eldeki bilgileri Faruk’la paylaşınca Ülfet için bambaşka bir dönemin başlayacağı netleşir. Adem’in vereceği karar ise Boranlar için büyük bir sürpriz olacaktır.