Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de DNA şoku! Boranlar bu şoku, uzun süre atlatamayacak!

İstanbullu Gelin’de DNA şoku! Boranlar bu şoku, uzun süre atlatamayacak!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Star TV’de Cuma akşamı ekrana gelecek olan İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde Boranlar büyük şoklar yaşayacak!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları İstanbullu Gelin dizisinin 58. bölümünde şok bir olay izleyiciyi bekliyor.

Geçtiğimiz bölümde Fikret’in, Ülfet Hala ile annesinin konuşmalarını duyup, abisinin Garip’ten olma ihtimali içini kemirmişti.

Bir şekilde bunu ağbisine söyleyen Fikret’ten önce, olayı söylediği İpek harekete geçiyor ve DNA testi yaptırıyor.
Test, Faruk’un eline ulaşıyor ve bunu Süreyya’ya anlatırken Esma her şeyi duyuyor.

Şok içinde kalan Esma, oğluna büyük bir tepki gösteriyor ve annesine güvenmediği için onu suçlayarak tokat atıyor.

İstanbullu Gelin'de DNA şoku! Boranlar bu şoku, uzun süre atlatamayacak! 7

Testi alıp Faruk’un suratına fırlatan Esma büyük hayal kırıklığına uğrarken, bu tavırlarının altında çok büyük bir yanlışın yattığını da gösteriyor!

Ülfet,yıllar önce Esma’yı suçladığı olayı yeniden ortaya koyarak ailenin bir birine girmesine neden oldu. Ancak görünen o ki tüm şüpheleri yanlış!

Olayın boyutunu ve Faruk’un gerçekten kimin oğlu olduğunu diziyi izleyip göreceğiz ancak Esma, çok büyük bir öfke içine giriyor.

İşte 58. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Süreyya ile Esma arasında büyük gerilim…

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur.

Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.