Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de Esma’dan şok hareket! Çok şaşırttı!

İstanbullu Gelin’de Esma’dan şok hareket! Çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin’in bu hafta 26 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek 59. bölümünde, Esma herkesi şoka uğratacak!

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizide Esma, evde yaşanan DNA testi tartışmasından sonra büyük bir iç çöküş yaşıyor.

Çocuklarının kendisinden şüphelenmiş olmasını kaldıramayan Esma’nın, Garip’e gidip evlenme teklif ettiği dizinin yayınlanan son bölümünün final sahnesinde ortaya çıkmıştı.

Evdeki tartışmadan sonra çantasını alıp çıkıp giden Esma’ya kimse ulaşamıyor ve büyük bir telaş yaşıyor.

Yeni bölümde, Ülfet’in iftiralarıyla ailesi yeniden dağılan ve çocuklarının kendisinden şüphe etmesine neden olay sonrasında Esma, sokaklarda üzgün bir şekilde dolaştıktan sonra, herkesi şoke eden bir hareket yapıyor.

İstanbullu Gelin'de Esma'dan şok hareket! Çok şaşırttı! 7

Esma, İstanbul’dan Bursa’ya konağa gidiyor ve eve girip Adem’in yatağına uzanıyor.

Hayatı o konakta geçen Esma, kendisini en çok ait hissettiği yere gidiyor ve haber eve ulaştığında herkes büyük bir şaşkınlık yaşıyor.

Ancak en büyük şoku da Adem yaşıyor! Odaya girdiğinde Esma’yı kendi yatağında uyurken bulan Adem, kalakalıyor.

Tanıtımın bu bölümünde Esma’nın “Benim artık hiç bir şeyim yok. Ne sığınacak bir odam, ne güveneceğim bir dalım var. Hiç bir şeyim yok!” sözleriyle, içinde çok fazla şeyin kayıp gittiği ve büyük bir üzüntü yaşadığı anlaşılıyor.

İşte 59. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeni bölüme Faruk ve Fikret yüzleşmesi damga vuracak!

Faruk ve Fikret yüzleşmesi Faruk’un duygusal gel git yaşamasına neden olur. Dilara, bebeğini Adem’den gizlediği için kendisiyle mücadele ederken boşanma günü gelmiştir. Süreyya herkese destek olmak için mücadelededir ancak Faruk’un getirdiği bilginin ağırlığı her şeyi sıfırlar. Faruk ve Süreyya kendi aralarında duyarlı düşünerek durumu sindirmeye çalışırken, İpek kendi yöntemiyle soru işaretlerini ortadan kaldırmak ister. İpek’in hamlesi taşları yerinden oynatacaktır.