Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de İpek Bilgin oynamadı, gerçekten ölüm acısını yaşadı!

İstanbullu Gelin’de İpek Bilgin oynamadı, gerçekten ölüm acısını yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İstanbullu Gelin dizisinin 85. bölümünde İpek Bilgin resitali yaşandı… Usta oyuncu, Tamer Levent’in canlandırdığı hayat arkadaşı Garip’in ölümünden sonra kendini kaybetti. Ne yapacağını bilemedi, tarifsiz ve derin bir acı yaşadı.

İşte o anlarda İpek Bilgen muhteşem oyunculuğunu konuşturdu. Aslında rol yapmadı, sanki gerçekten o acıyı yaşıyor gibi ekran başındakilere bu tarifsiz acıyı yaşattı. Defne Samyeli’nin uzun bir aradan sonra katıldığı bu bölümde başına gelenler de şaşırttı. Samyeli’nin canlandırdığı ve Garip’in eski eşi Siren, Esma Sultan’ın hışmından zor kurtuldu. Videodan İpek Bilgin’in herkese ders niteliğindeki oyunculuğunu izleyebilirsiniz.

İstanbullu Gelin dizisi 87. bölümüyle birlikte ekranlara veda ediyor. 86. bölüm 24 Mayıs’ta ve final de 31 Mayıs’ta yayınlanacak. Son iki bölüm de çok heyecanlı geçecek. Karakterlere neler olacağı, hikayelerinin nasıl biteceği veya ne şekilde devam edeceği son 2 bölümde anlatılacak.

İstanbullu Gelin 85. Bölümde neler yaşandı?

Garip’in ölümünü kabullenmek Esma için kolay olmaz. Esma’nın Garip’in hayaliyle birlikte yaşamaya başlaması ise konakta farklı bir dönemi başlatır.

Adem ve Güneş ise evlat edinmeye karar verirler. Bunun için ise ilişkilerinde atmaları gereken bir adım vardır. Süreyya’nın Yaz için yaptığı çalışmayı Mert hazırladığı albümde kullanmak ister. Stüdyoya giren Süreyya her şeye rağmen enerjisini yüksek tutmaya çalışmaktadır.

Garip’in ölümüyle Boranlar için farklı bir süreç başlar. Esma’nın hastalığının iyice ağırlaşması onu akıl almaz bir sonuca götürecektir.

Oyuncu Kadrosu:

Faruk: Özcan Deniz
Süreyya: Aslı Enver
Esma: İpek Bilgin
Fikret: Salih Bademci
Adem: Fırat Tanış
Osman: Güven Murat Akpınar
Garip:Tamer Levent
İdil: Tilbe Saran
Ülfet: Meral Çetinkaya
İpek: Dilara Aksüyek
Senem: Neslihan Yeldan
Güneş:Nihal Yalçın
Kıymet: Nergis Çorakçı
Yaz: Ahsen Eroğlu
Nurgül: Pelinsu Pir
Gülistan: Eren Balkan
Akif: Fatih Koyunoğlu
Dilara: Neslihan Arslan
Mustafa: Ahmet Sabri Özmener
Nazif: Muharrem Türkseven