Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şaşırtan mantık hatasına izleyenlerden tepki geldi! 30 yıl önce biliyor muymuş yani?

İstanbullu Gelin’de şaşırtan mantık hatasına izleyenlerden tepki geldi! 30 yıl önce biliyor muymuş yani?

tarafından ker_def
Televizyongazetesi/ Analiz
Star TV’nin çok sevilen dizisi İstanbullu Gelin’in dün akşam ekranlara gelen, 41. bölümüyle bir yandan çok eğlendirdi bir yandan da çok üzdü.

Adem’in Fikret’in getirdiği mektubu okumasıyla çöküşü izleyenleri çok üzdü.

Babasının onu nüfusuna almak istemesine rağmen annesinin buna izin vermediğini öğrenen Adem’in başından aşağıya kaynar sular döküldü.

Adem karakterini canlandıran Fırat Tanış’ın oyunculuğuna övgüler geldi.

“Fırat Tanış’a iltifatlar yağdırsam az gelecek!”, “O kadar iyi hissettik ki o çöküşü!”, “Diziyi sadece bu adam için izliyorum!” gibi yorumlar yapan izleyenler, Fırat Tanış’a bayılıyor.

İstanbullu Gelin'de şaşırtan mantık hatasına izleyenlerden tepki geldi! 30 yıl önce biliyor muymuş yani? 7

Diğer bir yandan ilk sezonda Faruk’la Adem’in bir sahnesini hatırlayan izleyenlerin aklında kalanın Adem’in gerçek adının Fatih olmasıydı.

Bulaştığı pis işlerden arınmak için Adem adıyla yeni hayatına başladığını hatırlayan izleyenler, babasının mektubunda oğlundan Adem diye bahsetmesine anlam veremedi.

Bu mantık hatasına bir sürü yorum geldi.

İzleyiciler bu konu için; “Adam 30 yıl sonrasını görmüş helal olsun!”, “Hani gerçek adı Adem değildi!”, “Kafam karıştı hangi adı gerçek!”, “Adem’in gerçek ismi Fatih’se, Fevzi Bey ileri görüşlü davranıp 30 sene önceki mektubunda oğlum Adem mi yazmış?” gibi yorumlar yaptılar.

Gerçek adının Adem mi Fatih mi olduğu konusunda kafalar karıştıran bildiğimiz kadarıyla Adem karakterinin gizemi önümüzdeki bölümlerde nasıl çözülecek hep birlikte göreceğiz…