Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şok kararla herkes buz kesildi! Burcu sen bittin!

İstanbullu Gelin’de şok kararla herkes buz kesildi! Burcu sen bittin!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de dün akşam 51. bölümüyle ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin bölüm finalinde yaşanan anlar, herkesi şoke etti!

Düğün öncesi panik atağı tutan Osman ortadan kaybolunca herkesi bir telaş sardı.

Osman’ın kaçtığını Burcu’ya duyurmamaya çalışsalar da evin çalışanlarının konuştuklarını duydu Burcu.

Tam o sırada da Süreyya, Osman’ı saklandığı yerde bulup, evliliğe emin olup olmadığını sorgulamasını sağladı ve Osman, sakinleşip konağa geldi.

Her şey yolunda görünüyordu. Herkes çok mutluydu. Hatta düğünün büyük sürprizi Siren, bir anda ışıklar arasında sahnede şarkılar söylerken tüm davetlileri şok etmişken bile herkesin yüzünde gülümseme vardı.

Osman ve Burcu nikah masasına oturdular. Burcu’ya nikah memuru hayatının en önemli sorusunu sordu ve Burcu kalakaldı. Tüm davetliler sus pus kesildi, Osman şaşkın. Bir süre bu şekilde kalan Burcu’dan “Hayır kabul etmiyorum” yanıtı gelince herkes şaşkına döndü.

İstanbullu Gelin'de şok kararla herkes buz kesildi! Burcu sen bittin! 8

Ekran başındaki izleyiciler de bu durum karşısında kalakaldı. Burcu, Osman’daki huzursuzluğu farketmişti ama böyle bir yanıt vereceğini kimse tahmin edememişti. Gerçekten evlenmek istemediğini düşünüyor belki de Osman’ın.

Burcu’nun neden böyle bir yanıt verdiğini haftaya hep birlikte göreceğiz ancak sosyal medya şimdiden çalkalanmaya başladı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Osman’ın Süreyya’ya ilk kez yenge demesine dikkat kesilen izleyiciler, artık eski hayatını bırakıp yeni hayatında Burcu ile mutlu olmanın peşine düştüğünü düşünüyor OSman’ın. Ancak Burcu’nun hala şüpheleri var anlaşılan.

Masada herkesin önünde Osman’ı bu duruma düşüren Burcu’ya herkes çok kızdı. Bir izleyicinin şu sözleri hayli manidardı:

İstanbullu Gelin'de şok kararla herkes buz kesildi! Burcu sen bittin! 9

“Osman ilk defa Süreyya’ya yenge dedi tüm hissettiklerini her şeyi geçmişte bırakıp yeni hayatına başlamaya hazırdı. Bence Burcu’ya karşı hiç bir zaman samimiyetsiz ya da yalancı olmadı. O kadar düzgün bir adamki Burcuyla yattılar sonraki gün kıza evlenme teklif etti evet belki tam hazır değillerdi ama Burcuyu sevdiğini çok net anladı Osman, gün geçtikçe. Adam sadece heyecanlıydı zaten panik atağı var ama Burcu resmen Osmansız bir hayatı düşününce o hayatı tercih etti belki de her şey, bilinçaltında onun peşinden koşmayan bir erkeği elde etme çabasıydı. Ah Burcu Ah Osman gibi adama yapılır mı bu bari öncesinde yalnız kaldığınızda konuşsaydın bu masada terk eden insanları hiç anlayamıyorum!”

Burcu’nun Osman’a haksızlık yaptığını düşünen izleyenlerden gelen yorumlar izleyiciyi kızdırdı.

“Böyle yaparak ne ele geçiyor bari evet deseydi de sonradan olanlar olsaydı, iyice suyu çıktı İstanbullu Gelin’in. Sıkı bir izleyicisi olarak bu son olay hiç olmadı!” yorumunu yapan bir izleyiciye karşılık bir başka izleyici de Esma Hanım’ı hatırlatıyor Burcu’ya: “Burcu ya böyle yapılır mı ya? Osman heyecanlıydı sadece, çok yazık oldu, Esma Sultan altta kalmaz, bence yandın…” ifadelerini kullanıyor.

Anlaşılan finale doğru İstanbullu Gelin’de ortalık yine karışacak.

İşte herkesi şaşkına çeviren düğündeki o anlar: