Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de şok sahne! Bu kadar saçmalık olmaz!

İstanbullu Gelin’de şok sahne! Bu kadar saçmalık olmaz!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Cuma akşamınlarına damgasını vuran Star TV’nin İstanbullu Gelin dizisinde dün akşam Adem’in yeni ailesiyle keyifli anları ekrana geldi.

Faruk’un bir şans daha vermek için aile pikniğine davet ettiği Adem, kendisine atılan bu olumlu adımdan sonra düşüncelerini değiştirmeye başladı.

Hatta Can’ın tüm kışkırtmalarına rağmen artık ezber bozmak istediğini, düşündüklerini değiştirmek istediğini ve Faruk’un iyi niyetli olduğuna inanmayı seçtiğini anlattı.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Herkesin Boranlar’ın konağındaki bahçede toplandığı o piknikte çok keyifli anlar yaşanırken Adem de ilk kez aileye dahil olmanın keyfini ve şaşkınlığını yaşadı. Faruk ve diğer kardeşleriyle kucaklaşan, sessiz sinema oyunlarına katılan Adem’in duygusal anları, dizinin en dikkat çeken bölümüydü. Adem, geçmişte yaşadığı öfke ve intikam duygularını sürdürmek istemiyordu artık.

İstanbullu Gelin'de şok sahne! Bu kadar saçmalık olmaz! 8

Hatta gece, bu kez Boranlar’ı kendi evine davet etmesiyle keyifli bir şekilde sonlandı. Üstelik Esma Hanım bile yaşanan tüm olaylara rağmen Adem’i bağrına basmıştı. Anne ve babaların yaptıklarının cezasını çocukların zaten fazlasıyla çektiğini söyleyen Esma Hanım, Adem’e ‘Hoşgeldin’ diyerek onu sıcak bir şekilde karşıladı.

Tüm bu yaşanan olumlu gelişmeler ve sıcak ortamdan sonra Adem’in Boranlar’la ilgili düşünceleri değişmeye başladı ve babasının fotoğrafına bakarken de duygusal anlar yaşadı. Hatta psikoloğuna yaşadığı o anları anlatırken kahkahalarla gülerek ve mutlu bir halde anlatmayı sürdürdü.

Söylediği bir söz ise dikkat çekiciydi. “İyiyim de bilmiyorum bende bu iyilik ne kadar kalır. Çünkü hayatımda ne zaman böyle iyi bir şey olsa sonra mutlaka kötü bir şey olur” diyerek aslında gelecek olanın da öngörüsünü yapıyordu.

Herkes mutluydu piknik sonrasında, Boranlar artık yaralarını sarmaya başlamıştı ancak hesaba katılmayan bir kişi çıkıp geldi.

İstanbullu Gelin'de şok sahne! Bu kadar saçmalık olmaz! 9

Adem, gelen sürpriz ziyaretçiye kapıyı açtığında duydukları karşısında şok geçirdi.

Diziyi izleyenler sosyal medyadan bu sahneye adeta isyan etti. Mutlu olayların çok kısa sürmesinden yakınan izleyenler, “Bu kadar da saçmalık olmaz. Bari Adem’in bu mutlu anlarını bir kaç bölüm uzatsaydınız, Adem’i rahat bırakın artık! Bunlar geçmiş bitmiş şeyler! Sinirlerimizi bozdunuz. Adem de Boranlar’ı bitirmek için plan yapmıştı, dürüst olup geçmişte yapılanları anlatıp kurtulsunlar. Dönüp dönüp Adem’e vuruyorsunuz. Adem’e ne gareziniz var” gibi yorumlarla bu sahneyle ilgili eleştiriler getirdiler.

İşte o sürpriz ziyaretçi ve Faruk ile ilgili Adem’in duyduğu, tüm düşüncelerini alt üst eden gerçekler: