Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de tepkiler Faruk’a! Artık Süreyya’yı sevmiyor mu?

İstanbullu Gelin’de tepkiler Faruk’a! Artık Süreyya’yı sevmiyor mu?

tarafından ker_def

Televizyon Gazetesi Analiz

Star TV’nin Cuma akşamları yayınlanan dizisi ‘İstanbullu Gelin’ bu hafta 77. bölümüyle ekrana gelecek. Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci, Fırat Tanış, Dilara Aksüyek gibi oyuncuların rol aldığı dizinin 77. bölümünden 2. fragman da yayınlandı.

Yayınlanan fragmanda; Boran Kardeşler’in bir meyhanede toplanarak keyifli bir akşam geçirdiği görülüyor. İzleyenler artık bu meyhanede toplanan Boran Kardeşler sahnelerinin keyif vermediğini ve vakit doldurmak için yapıldığını düşünüyor. Öte yandan Sanem’in Osman’ın sevgilisi Anastasia için söylediği “Osmanın’ki the best of istenmeyen gelin is coming to the konak” cümlesi fragmana damga vurup izleyenleri güldürürken Faruk’un Süreyya’ya karşı soğuk duruşu da dikkatlerden kaçmadı.

İstanbullu Gelin'de tepkiler Faruk'a! Artık Süreyya'yı sevmiyor mu? 7

Geçen bölüm yaşadıkları Özgür krizinde Süreyya’yı kendisine ve evliliklerine güvenmemekle suçlayan Faruk izleyenlerin de büyük tepkisini almıştı. Faruk için “Hem suçlu hem de güçlü. Zeytinyağ gibi üste çıkıyor” yorumları yapılmıştı.

Yeni bölüm fragmanında ise kadınlar meyhaneye eşlerinin yanına geliyor. Burada Faruk’un Süreyya’ya soğuk tavrı izleyenlerin daha da çok tepkisini çekti.

İzleyenler; “Faruk sanki artık Süreyya’yı sevmiyor. Hala neden trip atıyor. Sanki Faruk Süreyya’yı başka bir adamla gördü.” “Bu son sezon Faruk mu Osman mi Osman’ın Rus sevgilisi mi daha gıcık karar veremiyorum.”, “Bu Faruk neden Süreyya’yı görünce artık somurtuyor. Nerede o aşık adam” gibi yorumlar yaptı.