Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’de umulmadık birinden Faruk ile ilgili bir haber geliyor!

İstanbullu Gelin’de umulmadık birinden Faruk ile ilgili bir haber geliyor!

tarafından zk zk
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisinin yeni bölümü 11 Mayıs Cuma akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 49. bölüm 2. tanıtımında Faruk’un hala kayıp olduğu ortaya çıkıyor. Büyük bir endişeyle Faruk’tan gelecek haberi bekleyen Süreyya’nın en büyük destekçisi ise Esma Hanım oluyor.

Esma Hanım, Süreyya’nın hiç beklemediği bir yakınlık gösteriyor. Esma Hanım, Süreyya’yı çok şaşırtan bir istekte bulunuyor.

Bu arada Adem ve Fikret de Faruk ile ilgili kendi içlerinde vicdanlarıyla savaşmaya başlıyorlar.

İşte yeni bölüm tanıtımı:

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Faruk Hayatta mı? Faruk’a ulaşamayan Boran’lar iyice endişelenmeye başlamıştır. Esma, Adem’den şüphelenmektedir. Bir süre bekledikten sonra emniyet ile irtibata geçerler ve Faruk’un cüzdanına ulaşırlar. Adem kendisini aklamak için eski tanıkları ile irtibata geçerek Faruk’u bulmaya çalışır. Esma ise Akif’ten Adem ile ilgili dosyayı polise vermesini ister.

İstanbullu Gelin'de umulmadık birinden Faruk ile ilgili bir haber geliyor! 7

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Vakit geçtikçe ümidini kaybetmeye çalışan Süreyya’nın en büyük destekçisi Esma Hanım olur. Süreyya’dan kendine anne demesini isteyen Esma Sultan bu hamlesi ile herkesi şaşırtır. Acı veren bekleyiş umulmadık bir isimden gelen haberle biter. Peki aldıkları haber doğru mudur? Faruk hayatta mıdır?