Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’i izleyenler resmen duvara tosladı! Bu kadarını beklemiyorduk!

İstanbullu Gelin’i izleyenler resmen duvara tosladı! Bu kadarını beklemiyorduk!

tarafından ker_def
Televizyongazetesi-Detay
Star TV’de yayınlanan İstanbullu Gelin dizisi, dün akşam ekrana gelen bölüm finalinde herkesi çok şaşırttı.

Hafta içi tanıtımlarda dönen kavga sahnesinde Fikret’in yaralanmış olacağı ihtimalini izleyiciler tahmin etmişti.

Faruk’a gelen telefonda kardeşinin ağır yaralı olduğu ifadesi Fikret için diye düşünüldü.

Ancak yeni bölümden gelen ön izlemede durumun daha da vahim olduğu ortaya çıktı.

Fikret ağır yaralanmış ve ölümün kıyısından sıyırmıştı. Ancak Adem, o hala komada!

Boranlar, yaşananların şokuyla hastaneye gidip beklemeye başlamıştı. Esma tüm olanlardan Adem’i sorumlu tutuyor, hastanede bekleyen Dilara, Adem ile ilgili konuşmalar sırasında büyük acı çekiyordu.

Herkes önce Fikret’in yaralı olduğunu düşündü ama Esma, Fikret’i Adem’in bıçakladığını düşünürken, aslında onun da komada olduğunu Faruk’tan duyduk.

Faruk, olayın içeriğini bilmeden Adem’i suçlamanın doğru olmadığını söyleyip dursa da Esma, Adem’e karşı o kadar öfke ile doluydu ki sürekli onu suçluyor ve Faruk’un şirketten ona hisse vermesinden sonra çevrelerinde olmasının başına bu işleri getirdiğini düşünüyordu.

Sosyal medyada izleyiciler, Adem’in bir şeyleri düzeltmeye çalışmasına karşın Esma’nın bu tavrını çok fazla abartılı bulmaya başladı.

Adem’i şirkete hissedar yapma kararından sonra annesi ve Fikret ile arası açılan Faruk, konağın parasını ödemek için buna mecbur olduklarını anlatmaya çalışıp dursa da Esma, sert tavırlarını sürdürdü.

İstanbullu Gelin'i izleyenler resmen duvara tosladı! Bu kadarını beklemiyorduk! 7

Aslında her şeyin sorumlusu Fikret’ti ama yaşananları bilmeden Adem’e bu kadar yüklenilmesi de artık izleyicinin Adem’den taraf olmasına yol açıyor.

Fikret, gittiği mekanda içmeye başladı. Çevredekileri rahatsız eden Fikret, konuşmak için çağırdığı Adem’e de yüklenince ortalık iyice karıştı.

Adem mekanı terketti ancak Fikret’in zor durumda olduğunu görünce yeniden mekana döndü.

Bu sırada mekandaki adamlar Fikret ile kavgaya tutuşmuştu. Adamlardan bir tanesi bıçak kullanmaya başladığında Adem de içeri girmişti. Adem’in içi rahat etmemiş ve Fikret’i korumak için geri dönmüştü. Fakat kendisi de yaralanmış hatta Fikret’ten daha ağır bir yara almıştı ki komaya girmişti.

Bir şeyler olacağını izleyici de bir hafta öncesinden anlamıştı ama bir anda hem Fikret hem de Adem’in bu noktaya gelmesi, herkesi şaşkına uğrattı. Belki de Boranlar’ın bazı şeylerle yüzleşip birbirlerini daha iyi anlaması ve Adem konusundaki düşüncelerini, olayı öğrendikten sonra değiştirmelerine neden olacak bir sahneydi bu. İzleyip göreceğiz.

Haberi yeni şirketin lansmanında alan Boranlar hastaneye koşuyor ve işte kavga da orada başlıyor. Faruk ve Esma’nın sert kavgası,  65. bölümden yayınlanan ön izlemede ekrana geldi.

İşte o ön izleme: