Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in Akif’inden bomba gibi üçüncü yeni sezon tüyoları geldi!

İstanbullu Gelin’in Akif’inden bomba gibi üçüncü yeni sezon tüyoları geldi!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

İstanbullu Gelin dizisinde Akif karakterine hayat veren Fatih Koyunoğlu, bomba gibi bir üçüncü sezonun geldiğinin müjdesini verdi.

Star TV’nin Youtube kanalındaki videosunda Fatih Koyunoğlu, dizinin yeni sezonuyla ilgili bazı bilgiler sundu.

Ancak dizinin detaylarıyla ilgili bilgilerin verildiği bölümler ‘bip’lenerek kapatılmıştı.

Bilinen detay ise Esma hanımın yeni sezonun en baskın isimlerinden birisi olacağıydı.

“Acayip içerliyor kadın” ifadeleriyle Koyunoğlu, Esma hanımın bu sezon bir hayli hüzünleneceği mesajını veriyordu.

Faruk için ‘zavallı’ ifadesini kullanan Koyunoğlu, Özcan Deniz’in canlandırdığı karakterin de başının dertten kurtulmayacağı mesajını veriyordu.

Aslı Enver’in canlandırdığı Süreyya karakteri için ‘canım benim’ ifadesini kullanan Koyunoğlu’nun sözleri biplendiği için izleyiciler detay alamadı. “O ne yapsın ki, herkes karışık herkes bi çorba” ifadelerini kullanan Koyunoğlu, Süreyya karakterinin de birçok sorunla boğuşacağı mesajını iletmiş oldu.

İstanbullu Gelin'in Akif'inden bomba gibi üçüncü yeni sezon tüyoları geldi! 7

Fikret karakterini ağzına aldığında ise ellerini birbirine vuran ve ‘ahh’ diyerek kızgınlık ifadesinde bulunan Koyunoğlu, dikkat çeken bir tavır sergiledi.

Dizide bir bomba olduğunu söyleyen Fatih Koyonoğlu, Meral Çetinkaya’nın canlandıracağı Ülfet karakterini ballandıra ballandıra anlattı. “Ülfen halam” ifadesini kullanan Koyunoğlu’nun sözleri yine biplenmişti. Nihal Yalçın’ın canlandıracağı Güneş karakterine de atıf yapan Koyunoğlu’nun verdiği tüyolar da bipler yine izleyenlerin sinirini bozdu.

“Anlayacağınız Boranlar’da her şey acayip değişiyor” bilgisini ileten başarılı oyuncu, dizide değişmeyen tek şeyin mücadele olduğunu vurgulamakta.

İşte o görüntüler:

Aslı Enver, Özcan Deniz, İpek Bilgin, Salih Bademci ve Fırat Tanış’ın başrollerini paylaştığı İstanbullu Gelin’in yeni sezonu merakla beklenmekte.

SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Fikret uçağın korgo bölümünde bulunan uyuşturucu nedeniyle tutuklandı. Bu durum Boran Şirketler grubunun hisse kaybetmesine sebep oldu. Faruk detaylı bir araştırma ile komployu yapanı bulmaya çalıştıç Adem ise Fikret’e karşı oynamaya devam etti. Süreyya’nın kanamasının olması ise Boranlar’a bir şok daha yaşattı. Faruk, İpek’in desteği ile komployu yapanın Adem olduğunu öğrendi ve önemli bir karar vererek Adem’in karşısına bir seçimle çıktı.