Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İstanbullu Gelin’in iki başrol oyuncusu arasında neler olmuş da haberimiz yokmuş!

İstanbullu Gelin’in iki başrol oyuncusu arasında neler olmuş da haberimiz yokmuş!

tarafından ker_def

Aslı Enver’in adı Özcan Deniz’in ayrılığına karıştı! Deniz’in Feyza Aktan ile boşanmasının altında da eski partnerinin olduğu iddiası ortaya atıldı. Herkesi şaşırtan bu durum magazin gündemine bomba gibi düştü. Hatırlanacağı üzere, İstanbullu Gelin devam eder iken Özcan Deniz, hem Feyza Atan ile evlenmişti hem de çocuğu olmuştu.Aslı Enver de Murat Boz ile birliktelik yaşıyordu.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa yine çok özel bir habere imza attı. Geçtiğimiz haziran ayında eşi Feyza Aktan’la evliliklerini anlaşmalı olarak bitiren Özcan Deniz’in boşanma sebebi oyuncu Aslı Enver çıktı.

Özcan Deniz’in, Aslı Enver’e takıntılı bir şekilde hayranlık duyduğunu ve Feyza Aktan’ın da sürekli onun gibi olmasını istemesi üzerine ipler koptu.

Feyza Aktan’ın da o dönemde saçlarındaki ve giyim tarzındaki değişim neredeyse Aslı Enver ile aynıydı. Bu hayranlık giderek evliliklerine daha da zarar verince ikili boşanma kararı aldı.

İstanbullu Gelin'in iki başrol oyuncusu arasında neler olmuş da haberimiz yokmuş! 8

Geçenlerde sevgilisi Murat Boz ile ayrılan Aslı Enver’e ise ilk mesajın yine Özcan Deniz’den geldiği ortaya çıktı.

Ancak sosyal medyada yapılan yorumlarda izleyiciler bu durumu pek de inandırıcı bulmadı.Bu iddiayı “Saçmalık” olarak yorumlayan ikilinin hayranları, bunun bir magazin uydurması olduğunu düşündüklerini belirten yorumlar yaptı. Zaten Aslı Enver de açıklamaya yayınladı. Haberimizin detayında bu açıklamayı da bulabilirsiniz.

Videoda programdaki diğer detayları bulabilirsiniz.

Aslı Enver bu haber ile ilgili instagram hikaye bölümünden açıklama yayınladı.

“Sabahtan beri izlediğim haberlere çok kırgın ve sinirliyim. Üç yıl mesai yaptığım benim açımdan sadece çalışma arkadaşım olan Özcan Deniz’in evliliğini bitirmekle suçlanıyorum. Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı ve olmayacak. Yazık. Çok ayıp. Ne münasebet”

İstanbullu Gelin'in iki başrol oyuncusu arasında neler olmuş da haberimiz yokmuş! 9