Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in setinde neler oluyor? Aslı Enver’e destek yağıyor! Kapris değil, hak aramak!

İstanbullu Gelin’in setinde neler oluyor? Aslı Enver’e destek yağıyor! Kapris değil, hak aramak!

tarafından zk zk

İstanbullu Gelin'in setinde neler oluyor? Aslı Enver'e destek yağıyor! Kapris değil, hak aramak! 7

Star TV’de Cuma akşamları yayınlanan İstanbullu Gelin dizisiyle ilgili gündeme gelen haber, dizinin takipçilerini şaşırtmıştı.

Dizide Süreyya’yı oynayan Aslı Enver’in, sete Özcan Deniz için getirilen karavandan kendisinin de istediği ve bu durumun kapris olarak nitelendirildiği haberleri sonrasında, konu sosyal medyada tartışılmaya başlandı.

Akşam’ın haberine göre durum şöyle ifade ediliyor:

“İstanbullu Gelin dizisinde oynayan Aslı Enver, sette huzursuzluk çıkarmaya başladı. Bunun nedeni ise Özcan Deniz!

Kulislerde konuşulanlara göre Enver, sette partnerine yapılan muamelenin aynısını görmek istiyor.

Deniz’e tahsis edilen karavanın bir benzerinin kendisine de verilmesini isteyen Enver’in kaprisleri bununla da sınırlı değil… Oyuncu, ayrıca kendisinin saatlerce bekleyip Deniz’in sahne hazır olduktan sonra gelmesinden de oldukça rahatsız!”

Konu magazinin gündemine geldikten sonra Aslı Enver’e oyuncu arkadaşı Zeynep Beşerler’in de yer aldığı pek çok kişi destek vermeye ve bu durumun kapris değil, bir hak arama mücadelesi olduğunun altını çizmeye başladılar.

Milliyet.com.tr’nin Molatik sayfasında Rüya Salik’in kaleme aldığı yazıda, dizinin takipçilerinin Aslı Enver’e verdiği destek ortaya konurken, konunun bir eşitlik arayışı olduğuna da vurgu yapılıyor.

“İstanbullu Gelin setinde Aslı Enver’in yaptığı kapris değil, hak aramak!” başlıklı yazıda bakın Aslı Enver’in bu isteği nasıl değerlendiriliyor?

(analizin devamı için sonraki sayfayı tıklayın…)