Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in sezon finalinde acı bir son yaşanma ihtimali var!

İstanbullu Gelin’in sezon finalinde acı bir son yaşanma ihtimali var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen İstanbullu Gelin dizisi bu hafta 8 Haziran Cuma akşamı ekrana gelecek 53. bölümle sezon finali yapıyor.

Başrollerinde Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin ve Salih Bademci’nin oynadıkları dizinin 52. bölüm finalinde, Fikret, evin önüne gelen polisler tarafından uyuşturucu kaçırma suçuyla gözaltına alınacağı öğrenilmişti.

Yeni bölümde Adem’in olanları uzaktan izlediği ve bu olayın altında onun parmağının olduğu ortaya çıkıyor.

Annesinin intiharından sonra yeniden Boranlar’a karşı intikam duyguları ateşlenen Adem, Fikret’i çok zor bir durumun içinde bırakırken, aile de yeniden darmadağın oluyor.

İstanbullu Gelin'in sezon finalinde acı bir son yaşanma ihtimali var! 7

İpek, Fikret’in içeri alınmasından sonra perişan bir hale gelirken, Faruk ne yapacağını bilemiyor. Boranjet ile uyuşturucu madde kaçırma suçuyla tutuklanan Fikret’in, kendisini aklayacak bir delil ortaya koyana kadar içerde tutulacağı belirtiliyor.

Mahkemeye çıkan Fikret için tüm aile büyük tedirginlik yaşarken, Süreyya fenalaşıyor. Sezon finalinde Süreyya’nın doğum yapması bekleniyordu.

Yaşanan gelişmelerden sonra Süreyya’nın erken doğum yapması olasılığı ortaya çıkıyor. Tanıtımda yer alan görüntülerde Faruk’un Süreyya’yı kucağına alıp telaşla koştuğu görülüyor.

Diziyi izleyenler sosyal medyada Süreyya’nın bebeğine bir şey olduğu ihtimalini dillendirmeye başladılar. Mahkeme koridorunda Süreyya’nın acı bir çığlıkla ‘Faruk’ diye bağırması, tanıtımı izleyenlerin bir şeylerin ters gittiğini düşünmesine yol açtı.

İstanbullu Gelin’in sezon finalinde acı bir sürpriz mi yaşanacak diye şimdi izleyenler heyecanlı bir bekleyişe başladı.

İşte sezon finali tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Boranlar için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Burcu’nun nikah masasındaki cevabı herkesi etkilerken Esma ve Garip’te büyük bir kırılmaya neden olur. Osman yaşadıklarından kendini suçlamaktadır fakat Faruk durumu kendi özelinde değerlendirince Süreyya ile çatışmaya girer. Faruk ve Süreyya’yı bir araya getirme kararı alan Senem ve Akif’i günün sonunda büyük bir sürpriz beklemektedir. Tüm bu kaostan yararlanmak için adımlarını atan Adem en beklemediği yerden derin bir yara alır. Boranlar için ise artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.