Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı Aslı Enver’in yeni durağı büyük merak konusu oldu!

İstanbullu Gelin’in Süreyya’sı Aslı Enver’in yeni durağı büyük merak konusu oldu!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin’de Süreyya’yı oynayan Aslı Enver, dizi biter bitmez soluğu yurt dışında almıştı.

Dizide Osman’ı oynayan Güven Murat Akpınar, Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya ile ilk durak olarak Amsterdam’ı seçen Enver, eğlenceli ve keyifli anlarını sosyal medyadan takipçileriyle de paylaşmıştı.

Daha sonra İtalya’ya geçen ünlü oyuncunun 3. durağının ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla İngiltere olduğu öğrenilmişti.

İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 13

İngiltere’de dizide Senem’i oynayan Neslihan Yeldan ile de buluştuklarını bir fotoğraf karesiyle anlatan Aslı Enver’in, yeni yayınladığı paylaşımıyla İngiltere’den de ayrılmak üzere olduğu ortaya çıktı.

İstanbullu Gelin dizisi biter bitmez yurt dışı gezisine başlayan Aslı Enver’in yeni durağı ise büyük merak konusu oldu.

Yaz boyunca başka nerelerde tatil yapacağı henüz bilinmeyen Enver’in takipçileri, paylaşımları sayesinde adım adım ünlü oyuncuyu izliyor.

İşte Aslı Enver’in İngiltere’den yaptığı paylaşımlar:

İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 14

İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 15İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 16

İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 17 İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 18İstanbullu Gelin'in Süreyya'sı Aslı Enver'in yeni durağı büyük merak konusu oldu! 19