Ana sayfa Dizi Haberleri İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde çok konuşulacak gizemli haller ve sürprizler var!

İstanbullu Gelin’in yeni bölümünde çok konuşulacak gizemli haller ve sürprizler var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin bu hafta 50. bölümü yayınlanacak.

Geçtiğimiz hafta ortaya çıkan ve Didem İnselel’in oynadığı Gözde karakterinin ortalığı fena halde karıştıracağı anlaşılmıştı.

Adem’in planlarına dahil olan Gözde, Süreyya ve Faruk’un ayrı düştükleri dönemde Faruk’la bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı.

Ancak durup dururken hastane odasında Faruk’u ziyaret etmesi herkesi şaşkına çevirdi. Faruk’un Süreyya için göz yaşı döktüğü, Prag’a onu aramaya gittiği dönemlerde hayatına girdiğini öğrendik Gözde’nin.

Tabii bu durum izleyenler açısından şaşkınlık yarattı. O dönemde üzüntüsünden kafasını kaldıramayan Faruk’un Gözde ile gece klüplerinde eğlendiği görüntüleri, geçen hafta ekrana gelmişti.

Diziye yeni bir konu, karakter ve entrika katabilmek için dahil edilen bu olay, izleyicilerin tepkisini aldı. Ancak görünen o ki Gözde’nin gelişi pek kısa sürmeyecek!

Yeni bölümde Adem ve Gözde’nin ince ince planladığı oyun, Faruk ve Süreyya cephesinde bir krize sebep olacak gibi duruyor.

İstanbullu Gelin'in yeni bölümünde çok konuşulacak gizemli haller ve sürprizler var! 7

İSTANBULLU GELİN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Yeni bölüm tanıtımında Gözde’nin aniden ortaya çıkması, kalkıp konağa gelmesi ve Faruk’a söyledi sözler dikkat çekti. Ufak yollu Faruk’a şantaj yapan Gözde, ilişkilerinin açığa çıkmaması için uğraşan Faruk’u zorlayacak gibi duruyor.

İşin içine Akif’in neden girdiğini de henüz anlamadık ama Senem de aldatıldığını düşünerek Süreyya’yı arayınca, ortaya garip bir durum çıkıyor! Gizli gizli takibe giren kadınlar, Gözde’yi görünce şaşkına dönüyor. Bu gizemli durumdan Süreyya ve Senem nasıl etkilenecek izleyip göreceğiz ama bu haftaki bölümde tek gizem bu değil!

Garip’in eski eşi Siren, bir anda yeni kocasıyla arz-ı endam edecek. Fakat Siren’in tek şok edici tavrı bu değil. Ufak yollu Fikret’e asılan Siren’in sözleri de şok ediyor!

İşte İstanbullu Gelin’in sürprizlerle dolu 50. bölüm tanıtımı: