Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Adı Efsane’nin final bölümünden detaylar

İşte Adı Efsane’nin final bölümünden detaylar

tarafından ker_def

Kanal D’nin gençlik dizisi Adı Efsane’nin final bölüm tarihi belli oldu. Adı Efsane final fragmanı da yayınlandı.

Kanal D’de geçen sezon yayınlanmaya başlayan Adı Efsane dizisi, başrol oyuncuları Erdal Beşikçioğlu ve Gökçe Bahadır’ınayrılmasından sonra yeni senaryosu ve oyuncu kadrosuyla yaz aylarında yeniden ekrana gelmeye başlamıştı. Ancak dizi yaz aylarında düşük reyting oranı alınca erken final kararı verildi.

Dizinin oyuncu kadrosunda Cem Yiğit Üzümoğlu, Baran Bölükbaşı, Şenay Gürler ve Hakan Ummak gibi isimler yer alıyordu. Adı Efsane dizisi 29 Ağustos Salı akşamı yayınlanacak olan 29. bölümüyle final yaparak ekrana veda edecek.

ADI EFSANE FİNALDE NELER OLACAK?

Fiko, sonunda “Gülüm” diye peşinde kul köle olduğu aşkı Sibel’e evlenme teklif ediyor! Bu teklifi ise, hayatlarında dönüm noktası olacak maçta yapıyor. Hakan ve tayfa bu sevinçli olaydan dolayı çok mutlular. Sibel, Fikon’nun bu ani hamlesi karşısında şaşkınlığını gizleyemiyor!

Sibel, Fiko’nun evlenme teklifine nasıl bir cevap verecek? Hakan ve tayfası için önemli olan maç nasıl sonuçlanacak? Naz, Seyfi’den öğrendiği sır yüzünden annesi Reyhan ve babası Sinan’a nasıl bir tepki verecek?