Ana sayfa Dizi Haberleri İşte başarı budur! Yasak Elma sevdası bitmedi!

İşte başarı budur! Yasak Elma sevdası bitmedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kim ne derse desin Yasak Elma ekranların artık fenomen bir dizisi. Kimi zaman saçma sahneleriyle eleştirilse de, reytinglerinde düşüş yaşasa da her seferinde küllerinden doğan Yasak Elma tahtını kimseye kaptırmıyor. Fox TV dizisi Yasak Elma, aylardır beklenen Üç Kuruş’un ekrana gelmesiyle bile gücünü kaybetmedi. Dizi yine tüm kategorilerde birinci olmayı başardı.

Ay Yapım’ın Show TV için çektiği ve aylardır beklenen Üç Kuruş en sonunda ilk bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Diziden beklenti o kadar büyüktü ki herkes salı günü gelecek reytinge odaklanmıştı. Yasak Elma reyting birinciliğini acaba Üç Kuruş’a mı kaptıracaktı?

Nihayet reytingler açıklandı ve sonuç ortaya çıktı. Sonucu gören herkes çok şaşırdı. Zira büyük bir çoğunluk Üç Kuruş’un Yasak Elma’yı yerinden edeceğini bekliyordu. Ancak beklenen olmadı. Tahtına iyice yerleşen Yasak Elma, yerini rakibine kaptırmadı.

İşte başarı budur! Yasak Elma sevdası bitmedi! 7

Kim ne derse desin bu Yasak Elma için çok büyük bir başarıdır. Saçma sahneleriyle çoğu zaman eleştirilse de, abartılı bulunsa da Yasak Elma yine başarılı olmaya devam ediyor. Belki de başarısının sırrı hikayesinin saçmalığında.

Nitekim aynı düşünceyi kısa süre önce Şevval Sam da paylaşmıştı. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Sam, dizide abartılı bir hikaye anlattıklarını ve insanları eğlendirmeye çalıştıklarını söylemişti.

Yasak Elma dizisinin bu dünyada olmaması gereken ne varsa onları ekrana taşıyarak absürt komedi yaptıklarını da anlatan Şevval Sam, “Dizi çok eğlendiriyor. Bazı karakterleri abartıyoruz ama hayatın da bir parçası var içinde. Burası biraz daha hayal dünyası. Bu dünyada olmaması gereken ne varsa onun parodisini yapıyoruz” demişti.