Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Benim Stilim Ünlüler seviye aşağıya inecek mi?

İşte Benim Stilim Ünlüler seviye aşağıya inecek mi?

tarafından ker_def

istebenimstilim-unluler2

YENİ JÜRİ ESKİSİNİN YERİNİ TUTABİLDİ Mİ?

Türkiye’nin en şık en havalı en stil yarışması olarak, jürinin kadın üyelerinin bacak şovuyla renkli bir ‘Merhaba’ diyen yarışma, 16 ünlü kadının 11 haftalık rekabetini yılbaşından devamla eğlenceli bir biçimde başlattı.

Bomba gibi bir sezon için İvana Sert ve Uğurkan Erez’in yanı sıra sivri dilli Hakan Akkaya ile ‘O gözlük çıkmayacak arkadaş’ havasıyla huzura gelen deli saraylı-Nes lakaplı Neslihan Yargıcı’nın oluşturduğu çekirdek aileden girişini yapan yarışmanın kendini sorgulatan iki detayı var. İlki, yeni jürinin eskisinin yerini doldurup dolduramayacağı yani yeterlilik konusu… Diğer soru ise ünlülerin eski yarışmacıların kavgacılık seviyesine inip inmeyeceği, onlar gibi birbirlerine madik atıp atmayacakları!

Yeterlilik konusunda doğruyu söylemek gerekirse ben, bu jüriyi öncekinden daha çok sevdim. Buna karşılık yarışmacıların aşağılanmasından, jürinin önüne çiçekleri dizerek hava atmasından hoşlananlar eskisini arayabilir. Tercih meselesi neticede ama… Benim tarzım yeni jürinin kibar üslubundan yana.