Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri İşte Benim Stilim yarışmasında finale adım adım

İşte Benim Stilim yarışmasında finale adım adım

tarafından ker_def

İşte Benim Stilim – 7 Mayıs Pazar

Hem yarışmacıları hem jürisi ile kendinden en çok bahsettiren yarışmalardan biri olan İşte Benim Stilim’de bir haftayı daha geride bıraktık. Finale adım adım yaklaşırken yarışmacıların heyecanın arttığı herkes tarafından gözleniyordu.

Sahne Senin konseptinin işlendiği geçtiğimiz haftanın final gecesinde yarışmacıların kendi hayalerindeki sahneleri ve kostümleri ile izleyici karşısına çıkmışlardı. Metin Şentürk’ün şarkıları ile eğlence kattığı gecenin sonunda 10.000 TL’lik ödülün sahibi Neslihan Doğrusöz olmuştu. Duygu Çevik, Tuğçe Ekim ve Deniz Serkanova’nın kaldığı eleme potasından yarışmacı arkadaşları tarafından kurtarılan isim Duygu Çevik olurken Deniz Serkanova yarışmaya veda etmişti.

Bu hafta içi yayınlanan bölümlerle İşte Benim Stilim’de yine olay yaratacak gelişmeler oldu. Zıt Renkler konseptinin seçildiği pazartesi günü yeni bir yarışmacı İşte Benim Stilim podyumundaki yerini aldı. Burcu Yakasız isimli yeni yarışmacı güzelliği ile jüriyi etkilemeyi başarsa da tarz almayı başaramadı. Adım adım finale giden yarışmada bu hafta bir kural değişikliği yapıldı ve bundan sonra eleme olmamasına karar verildi. Sadece jürinin inisiyatif kullanıp bir yarışmacının finale gitmemesi gerektiğini söylediği durumlarda yarışmacıların eleneceği öğrenildi. Duygu Çevik ve Dilara Taşkın’ın pişti olması ve Kemal Doğulu’nun Merve Sevin’in saçları kesmesi ise günün en şaşırtıcı olaylarıydı.

Salı günü yayınlanan bölümde Bahar Candan’ın yeni bir sevgilisi olduğunu söylemesi büyük olay yarattı. Yeni çıkardığı Ateş Ediyor isimli şarkısı ile yarışmaya konuk olan Can Kızıltuğ ile Bahar Candan podyumda dans ettikten sonra sevgili olduklarını söylediler.

Ivana Sert’in Kerimcan Durmaz’dan gelen soğan kokusuna dayanamadığı için jüri masasında yerini değiştirmesi ve Kerimcan Durmaz’ı öperken maske niyetine kağıt havlu kullanması ise herkesi kahkahalara boğdu. Kerimcan Durmaz’ın intikam alması ise uzun sürmedi. Dilara Taşkın podyumda yürürken Kerimcan Durmaz’ın Ivana Sert’e zorla soğan yedirdiği anlar kameralara yansıdı. Haftanın son gününde final gecesinin konseptinin ise Yaza Merhaba olduğu açıklandı.

Hafta sonu yayınlanan final gecesinde Yaza Merhaba konsepti ile 10.000 TL ödülü alan isim Merve Sevin oldu. Emine Aydın’ın ailevi nedenlerle katılamadığı final gecesinde en düşük puanı alan kişi Bahar Candan oldu ama jüri kararı ile bu hafta kimsenin elenmeyeceği açıklandı.