Ana sayfa Sosyal Medya İşte Bensu Soral’ın hayat mottosu; Değişim!

İşte Bensu Soral’ın hayat mottosu; Değişim!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Tatil sezonunu açan Bensu Soral mavi yolculuğa çıktı. Tekne tatili yapan oyuncu tatil pozlarını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşıyor.

Ablası Hande Soral’ın doğum yapmasını bekleyen güzel oyuncu yeğeni Ali’yi kucağına alır almaz tatil sezonunu açtı.  Mavi turda denizin ve güneşin tadını çıkaran Bensu Soral instagram paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor.

Siyah bikinisini beyaz bir kot etek ile kombinleyen ünlü oyuncu, instagram hesabından yayınladığı fotoğrafa, ‘İyi hafta sonları herkese’ notunu düştü.

İşte Bensu Soral'ın hayat mottosu; Değişim! 8

Bensu Soral aynı zamanda Vogue Türkiye dergisinin Haziran ayı sayısının kapak yıldızı oldu. Dergi için objektif karşısına geçen oyuncu  birbirinden güzel pozlar verdi.

İşte Bensu Soral'ın hayat mottosu; Değişim! 9

Bensu Soral, dergiye verdiği röportajda hayat mottosunu “Değiş, değiştir, iyileş” sözleriyle anlattı. Değişmekten korkmadığını anlatan güzel oyuncu, değişmenin ruhuna çok iyi geldiğini itiraf etti.

Oyuncu en son Netflix için Özel Ders adlı filmi çekti. OGM Pictures ile Organic Film imzalı Özel Ders’de Bensu Soral’a başrolde Halit Özgür Sarı eşlik etti. Başarılı oyuncunun güzellik sırlarını ve bilinmeyenlerini Vogue Türkiye dergisinin yeni sayısında bulabilirsiniz.