Ana sayfa Sosyal Medya İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in kızları Leyla… Annesi ile konuşmasına bayılacaksınız…

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in kızları Leyla… Annesi ile konuşmasına bayılacaksınız…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Bergüzar Korel ve Halit Ergenç çifti, bir süre önce çocuklarıyla birlikte İngiltere’ye gezmeye gitmişlerdi. Sosyal medyadan Korel’in yaptığı paylaşımlarla bir geziye çıktıkları düşünüldü ancak çiftin başka bir amacı vardı bu gezi için. Ünlü çift, üç çocuklarıyla birlikte bundan sonra İngiltere’nin Londra şehrinde yaşama kararı almışlardı.

Bergüzar Korel’in, Türkiye’ye döndükten sonra İngiltere’deki evlerinde çocukları için oyun odası tasarımı yapabilecek kişilere ulaşmaya çalıştığı notu, çiftin İngiltere’ye yerleşecekleri iddialarını da doğrulamıştı. Bir süre önce ülkeye yerleştikleri de yine sosyal medya paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in kızları Leyla... Annesi ile konuşmasına bayılacaksınız... 8

Bergüzar Korel, oğlu Han ve kızı Leyla ile bir parkta gezintiye çıktıkları anları paylaşmıştı. Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin sosyal medya hesabını takip edenler, çocuklarının yüzünü göstermek konusunda son derece özenli bir tavır sergilediklerini de biliyorlar.

Çocuklarının izni olmadan, onları sosyal medyada yayınlamama kararlarını uzun zaman önce almış ve bu tavırlarını da kararlılıkla sürdürmekteler. Büyük oğulları Ali, zaman zaman magazincilerle karşılaştığında görüntülenmiş ve bu durumdan pek hoşlanmamıştı.

Bergüzar Korel, 2. çocukları Han’ı da doğduktan sonra takipçileriyle zaman zaman görüntülerini paylaşsa da yüzünü göstermemek için özel bir çaba harcamıştı. Han, Mart ayında 2 yaşına girecek ve kızları Leyla da üç aylık oldu. Çiftin ilk çocukları Ali ise 12 yaşında.

Bugüne kadar çocuklarını sosyal medyadan olabildiğince uzak tuttu ünlü çift. Ancak tabii hayranları ve sevenleri için Bergüzar Korel zaman zaman güzel sürprizler de yapıyor. Geçtiğimiz günlerde aşağıdaki fotoğrafla Leyla’yı göstermişti oyuncu. Ancak tabii yüzünü göstermeden…

İşte Bergüzar Korel ve Halit Ergenç'in kızları Leyla... Annesi ile konuşmasına bayılacaksınız... 9

Bu fotoğraf bile çiftin yeni doğan kızlarını merak eden hayranları için güzel bir sürpriz olmuştu. Şu sıralar yeni yerleştikleri İngiltere’den bol bol paylaşımlar yapan Bergüzar Korel, kızı Leyla ile sevimli konuşmalarını bir video ile yayınladı.

Korel ve kızı Leyla’nın bu keyifli anlarını izleyenler için güzel bir sürpriz oldu bu paylaşım. Londra’daki yeni evlerinde çocuk odası tasarlamak için bir ekip arayışında olduğunu instagram paylaşımıyla duyurdu oyuncu…

İşte Bergüzar Korel ve minik Leyla’nın eğlenceli halleri…