Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Birce Akalay’ın yeni dizisi Kuş Uçuşu’ndaki yeni görünümü!

İşte Birce Akalay’ın yeni dizisi Kuş Uçuşu’ndaki yeni görünümü!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Kanal D’de yayınlanan Babil dizisinde rol alan Birce Akalay şu an yeni dizisi Kuş Uçuşu’nun çekimlerinde. Akalay, Netflix için çekilen dizi için hararetli bir çalışma içinde.

Kuş Uçuşu için çekimler hızla devam ederken Birce Akalay’ın dizideki görünümünden ilk fotoğraf geldi. Bu dizide saçları daha uzun olan Birce Akalay’ın görünümü bir hayli farklı.

İşte Birce Akalay'ın yeni dizisi Kuş Uçuşu'ndaki yeni görünümü! 8

Güzel oyuncu Kuş Uçuşu’nda, daha önce Siyah Beyaz Aşk dizisinde güzel bir ikili oluşturduğu İbrahim Çelikkol’la birlikte başrolleri paylaşıyor. Ancak her ne kadar hayranları Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol’u yeniden bir arada görmek isteseler de yapılan açıklamada ikilinin bu dizide sevgili olmayacakları yönünde.

Kuş Uçuşu, bir televizyon kanalındaki çalışanlar arasında kuşak çatışmasını anlatacak. Birce Akalay, dizide ünlü bir ekran yüzünü canlandıracak. İbrahim Çelikkol eski sevgilisini, İrem Sak, arkadaşını, Miray Daner de televizyon kanalına yengi başlayan ve kendisini ispat etmek için çırpınan bir çalışanı oynayacak.

İşte Birce Akalay'ın yeni dizisi Kuş Uçuşu'ndaki yeni görünümü! 9

Senarisyosu Meriç Acemi tarafından yazılan dizide yine Netflix için çekilen Bir Başkadır isimli dizideki rol alan Defne Kayalar da yer alacak.