Ana sayfa Dizi Haberleri İşte bu olmadı senarist! Hercai dizisinin senaristi Miran’a ölümden daha beterini yaptı!

İşte bu olmadı senarist! Hercai dizisinin senaristi Miran’a ölümden daha beterini yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Atv ekranında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Hercai dizisinin yeni bölümleri çok hareketli ve farklı olacak. Bunun izleri de ortaya çıkmaya başladı.Ayşegül Günay’ın Füsun karakteri ile diziye katılması ile birlikte büyük bir değişim dalgasına da hazır olun.

Miran ve Reyyan’ın mutlulukları ise yine farklı olayların araya girmesiyle gecikecek. Doğan Bayraktar’ın canlandırdığı Aslan Aslanbey karakterinin ardından dizinin 3. sezonuna bu sefer de Füsun Aslanbey karakteri geldi. Ayşegül Günay, konağın yeni güçlü hanım ağası oldu… Bir girişi vardı ki, dizi izleyicileri bu yaşananlara şaşırmadan edemedi.

Hercai dizisinde genelde sırlar sakız gibi uzatılır, dizinin heyecanı kaçardı. Anlaşılan yeni dönemde böyle olmayacak. Füsun karakteri konağın ortasında herkesin önünde Miran gerçeğini bir çırpıda açıkladı. İşte bu durum da izleyicilerin senariste tepki göstermesine neden oldu.

İşte bu olmadı senarist! Hercai dizisinin senaristi Miran'a ölümden daha beterini yaptı! 7

“Burada benden başka bir tek Aslanbey daha var. O da Aslan… Miran sen, Hazar Şadoğlu ile Dilşah’ın oğlusun…”

İşte bu sözler ile birlikte sır net olarak ortaya çıktı ama çıkış şekline itirazlar var. İzleyiciler sırrın böyle bir şekilde ortaya çıkmasını hiç beklemiyordu. Herkes fena şaşırdı, bir de Miran’ın herkesin ortasında düştüğü durum rahatsızlık verdi.

Senariste göndermede bulunan izleyiciler, “Yazıklar olsun bu duygusal bir an olmalıydı. Bütün mahallenin önünde mi öğrendi yani” diyerek tepkilerini sosyal medya üzerinden sergiledi. Miran’a çok üzüldüklerini belirten dizi hayranları, senaryoda bu konunun daha nazik bir şekilde geçebileceğini, bu sahnenin çok sert olduğunu belirttiler.

Ayşegül Günay’ın diziye çok yakıştığını da yazan dizi hayranları, Füsun karakterinin de hikayede güçlü bir konumda olmasını ve olayların daha da çetrefilleşmesini bekliyor. ” Ayşegül Günay karakterine çok yakışmış, uğurla gelsin” diyen Hercai hayranları, bundan sonra Hazar ile Miran arasındaki baba-oğul sahnelerine kilitlendiler.

Tabii bir de Miran’ın bu durumu kabullenmesi süreci yaşanacak ki,bir kaç hafta zaten senaristler bu meseleyle izleyicileri oyalayabilirler.

İzleyiciler Miran’ın da aynı Reyyan gibi herkesi içinde gerçeği öğrendiği noktasına da değindi.

İşte dizinin 13 Kasım Cuma günü yayınlanacak olan 47. bölümünden 2. fragman: