Ana sayfa Sosyal Medya İşte Demet Özdemir gerçeği, büyük bir yolculuk içinde!

İşte Demet Özdemir gerçeği, büyük bir yolculuk içinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir hem sözleri hem güzelliği ile sosyal medyada gündem olmayı başardı. Hello dergisine özel pozlar veren oyuncu, yaptığı açıklamalarla da hayranlarından büyük ilgi gördü.

Derginin sayfalarındaki özel pozlarını instagram hesabından yayınlayan oyuncu, hayranlarına da hoş mesajlar verdi. Başarı odaklı bir yapısı olduğunu ifade eden ünlü oyuncu, daima geleceğe bakıyor ve geçmişte kalmak istemiyor.

İşte Demet Özdemir gerçeği, büyük bir yolculuk içinde! 1

Demet Özdemir, gelecek ile ilgili çokça haya kuran bir kişiliğe sahip. Oyuncu, “Özgürlüğümü kazanmak için tek başıma, başarıya odaklı bir yolculuk gerçekleştiriyorum” diye konuştu.

Plan yapmayı sevmeyen oyuncu, verdiği sözleri ile tutması ile biliniyor. Demet, “Plan yapmam, önceden hazırlanmam, o an orada, o sahnede, anda kalmak için elimden geleni yaparım” şeklinde konuştu.

İşte Demet Özdemir gerçeği, büyük bir yolculuk içinde! 2

Kendisini takip eden kadın hayranlarını kişisel yolculukları ile yakından ilgilenen oyuncu, bunların umut vaat ettiğini söyledi.

Demet Özdemir, şöyle konuştu: “Başlangıçta güçlü olmak zorunda olmayan, fakat hikaye ile birlikte gelişim gösteren, içindeki gücü, başarıyı, mutlulukları keşfetmeyi öğrenen, her şeye, herkese ve dönüşüme çok açık, beni izleyen tüm kadınlar için umut vaat eden kişisel yolculuk hikayeleri çekiyor beni.”

İşte Demet Özdemir gerçeği, büyük bir yolculuk içinde! 3