Ana sayfa Sosyal Medya İşte Gül Masalı’nın kadrosuna dahil olan Keremcem’in yeni karakteri!..

İşte Gül Masalı’nın kadrosuna dahil olan Keremcem’in yeni karakteri!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Gül Masalı isimli ATV dizisinin kadrosuna katılan oyuncu ve şarkıcı Keremcem, böylelikle 2019 yılındaki Kimse Bilmez dizisinin ardından yeniden televizyon ekranında hayranlarıyla buluşacak.

Müzik çalışmalarına yoğunlaşan ve oyunculuk konusunda birçok teklifi geri çeviren Keremcem, Gül Masalı’ndan gelen teklifi kabul etti.

Erdem Kaynarca ile Gülper Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı, çekimleri Isparta’da yapılan dizide Keremcem ‘Adnan Fuat Demirci’  karakterine hayat verecek.

İşte Gül Masalı'nın kadrosuna dahil olan Keremcem'in yeni karakteri!.. 7

Yeniden setlere dönmenin heyecanını yaşayan oyuncu, sosyal medyada yeni karakterinin fotoğrafını paylaşarak, “Biraz hasret giderelim mi?  Sizi Adnan Fuat Demirci ile tanıştırayım” notunu düştü.

2005 yılından bu yana setlerde yer alan Keremcem, pandemi döneminde sadece Yetiş Zeynep isimli dijital dizide yer almış ama televizyon ekranında hayranları ile buluşmayı tercih etmemişti.

Pandemi süreci boyunca müzisyen kimliği ile üretimler yapan ve bu durumdan da büyük keyif alan Keremcem, önceki ay yaptığı açıklamada bundan sonraki yolculuğunda müziğin ön planda olacağını söylemişti. Ancak Keremcem, yeniden televizyon dizilerine dönüşünün bir hayli uzun sürebileceğini düşünen hayranlarını yanılttı.

Keremcem’in yeniden dizi setlerine dönmesine memnun olan hayranları oyuncunun paylaşımına, ‘Hayırlı olsun’ şeklinde yüzlerce yorumda bulundular.

Keremcem, böylelikle 2019 yılındaki Kimse Bilmez dizisinin ardından 3 yıl sonra Gül Masalı ile yeniden televizyon ekranında yer alacak.