Ana sayfa Sosyal Medya İşte Hercai’nin Reyyan’ı, Destan’ın Akkız’ı ile dillerden düşmeyen Ebru Şahin’in sokaktaki hali…

İşte Hercai’nin Reyyan’ı, Destan’ın Akkız’ı ile dillerden düşmeyen Ebru Şahin’in sokaktaki hali…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İzleyicinin atv’de yayınlanan Hercai dizisindeki Reyyan karakteri ile bağrına bastığı Ebru Şahin, bu dizideki şöhretinden sonra yine aynı kanalın Destan dizisi ile ekranda. Bu kez Akkız karakteri ile bir kez daha gönülleri fetheden genç oyuncu, giderek artan şöhretine karşılık mütevazi tavırlarıyla dikkatleri çeken bir isim.

1994 İstanbul doğumlu olan Ebru Şahin,  İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nden mezun oldu ancak gönlü oyunculuktan yanaydı.  Sonrasında oyunculuk eğitimi alan Şahin, ilk olarak başrolünde Çetin Tekindor’un olduğu Babam filminde oynadı. Ardından Savaşçı, İstanbullu Gelin, Yasak Elma dizileri geldi.

İşte Hercai'nin Reyyan'ı, Destan'ın Akkız'ı ile dillerden düşmeyen Ebru Şahin'in sokaktaki hali... 8

İsmail Hacıoğlu ile oynadığı Şuursuz Aşk isimli sinema filminin ardından Hercai dizisinin Reyyan’ı olarak gönülleri fethetti. Akın Akınözü ile başrolünde oynadığı dizinin ardından ise şimdilerde Akkız olarak Destan dizisiyle ekranlara gelmekte.

Genç oyuncu, başarılı performansı ile büyük beğeni kazanmakta. Kariyerinde genç yaşında şöhrete kavuşan bir isim olmasına karşılık mütevaziliğini de elden bırakmıyor. Sosyal medya hesabını takip eden hayranları, sevgilisi Cedi Osman ile fotoğraflarını da görüyor bol bol.

Dizileriyle dünyanın pek çok ülkesinde yabancı hayranları da olan ve uluslararası üne kavuşan Ebru Şahin, sokakta ise son derece doğal, sade, spor halleriyle görülmekte.

Geçtiğimiz günlerde magazincilerin sokakta görüntülediği oyuncunun doğal halini aşağıdaki fotoğrafta da görebilirsiniz.

İşte Hercai'nin Reyyan'ı, Destan'ın Akkız'ı ile dillerden düşmeyen Ebru Şahin'in sokaktaki hali... 9

Şapkası, renkli ve spor tarzdaki kıyafeti, doğal bıraktığı saç modeli ile görülen oyuncu, dizi çalışmalarından vakit bulup kendisini sokağa atmış. Yoğun çalışan oyuncu, çalışmaların güzel gittiğini ve karşılığını da aldıkları görüşünde.

Sokaktaki bu sade haliyle sevenlerini bir kez daha kendisine hayran bırakan oyuncu, zarif haliyle de dikkat çekiyor. Marka takıntısı olmadığını pazarlardan alışveriş yapmayı çok sevdiğini de ekleyen oyuncu “Kendime uygun olan şeyleri seçiyorum. İyi hissettiğim şeyleri seçiyorum. Marka takıntım yok. Kendime uygun olan şeyleri giyerim” diye konuşuyor…

İşte samimiyeti, doğallığı ile bir kez daha takdir toplayan Ebru Şahin’in röportajının tamamı…