Ana sayfa Dizi Fragmanları İşte Kaderimin Oyunu dizisinin ekrana geri dönüş tarihi!

İşte Kaderimin Oyunu dizisinin ekrana geri dönüş tarihi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında bu sezonun en iyi dizisi olarak ortaya çıkan Kaderimin Oyunu, ilk 4 bölümü ile izleyicilerin büyük beğenisini kazandı. Akın Akınözü ve Öykü Karayel ikilisinin de çok iyi uyum yakalaması ile birlikte dizinin dram hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkiledi.

Star TV’nin izlenme oranlarını da artıran Kaderimin Oyunu, 31 Aralık Cuma akşamı ekranda yer alamadı. Yılbaşı özel programı nedeniyle diziye bir süreliğine ara verildi. Star TV’nin beş gün önce yayınladığı Kaderimin Oyunu beşinci bölüm fragmanında dizinin 7 Ocak Cuma akşamı ekrana geleceği bilgisi paylaşılmıştı.

Ancak alınan bu karar geri çekildi… Ocak ayının ilk haftasında çok az dizi yeni bölümü ile ekranda olacak. Bunlardan birisi Star TV’nin Annemizi Saklarken isimli yeni dizisi olacak. Ancak kanalın ikinci ve en başarılı yapımı ise gelecek hafta izleyicilerle buluşamayacak.

Star TV’den yeni yayınlanan fragmanda Kaderimin Oyunu dizisinin 14 Ocak Cuma günü saat 20.00’da ekrana geleceği bilgisi paylaşıldı.

Dizi hayranları bu karar ile birlikte yeni bölümü izlemek için toplam 2 hafta beklemek durumunda kaldı.

Sarp Apak’ın da Mahir performansı ile çok konuşulduğu Kaderimin Oyunu dizisi etkili reytingleri ile dizi dünyasına renk kattı. Cuma akşamları dizinin birincilik hedefi de var ve bu 2022 yılında yaşanır ise şaşırmamak gerekiyor.

İşte Kaderimin Oyunu dizisinin beşinci yeni bölüm fragmanı: