Ana sayfa Sosyal Medya İşte partner dediğin böyle olur, Kerem Bürsin, Hande Erçel’i kendisinden de yukarıya koydu!

İşte partner dediğin böyle olur, Kerem Bürsin, Hande Erçel’i kendisinden de yukarıya koydu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle birlikte yılın en iyi dizi çifti olarak sosyal medyada haftalarca birincilik kürsüsünde kalan Hande Erçel ile Kerem Bürsin çiftinin, izleyicileri fazlasıyla etkilediği biliniyor. Dizinin ilk başlarda yüksek reyting almasında da onların bu uyumları etkili olmuştu.

Sen Çal Kapımı, izleyici kaybetse de Cumartesi akşamları yoluna Fox TV ekranında devam ediyor. Sette de yoğun bir çalışma var ve ekip olarak da herkesin enerjisi yüksek, tam bir aile ortamı oluşturuldu. Hande Erçel – Kerem Bürsin ikilisi ise dergilerin gözdesi konumunda.

2020 yılı için Best Of sayısı hazırlayan Hello dergisinin objektiflerine ünlü ikili öyle güzel pozlar verdi ki, sosyal medyada bunlar konuşuluyor. Aynı zamanda dergide iki ünlü oyuncunun röportajları da dikkat çekecek.

Hande Erçel, sette nasıl bir partner? İşte bu soruyu yanıtlayan Bürsin, dergi editörlerine şu açıklamayı yaptı:

“Hande aşırı çalışkan, eğlenmesini gayet iyi bilen, gerçekten dört dörtlük bir partner. Ve bence onun gibi biri, her setin şansı… Arada bana kendisinin benden daha çok çalıştığıyla ilgili sataştığı oluyor. Ama hak verdiğim için susuyorum. Ona hep “Bu dizinin başrolü sensin, bense pasörüm; ben sana ortaları atarım ama golü sen atacaksın” diyorum. Ama yine de bana laf atmaktan geri kalmıyor.”

İşte partner dediğin böyle olur, Kerem Bürsin, Hande Erçel'i kendisinden de yukarıya koydu! 7

Kerem Bürsin aslında bu sözleri ile partnerini hem övdü hem de onun çalışkanlığını herkesin dikkatine sundu. Oyuncu, centilmence bir tavır takınarak da asıl başrolün Erçel olduğunu ve kendisinin ona pasörlük yaptığını belirterek de gönülleri bir kez daha kazandı. Oyuncu, partnerini kendisinden daha yukarıya koyarak yaptığı bu açıklama ile aslında kendisine olan saygıyı da artırmış oldu.

Tabii ki Hande Erçel de kendi gözünden partnerini değerlendirdi. Erçel, Bürsin hakkında şöyle konuştu: “Kerem çalışkan ve motive edici bir partner. Her duruma, her oyuna uyum sağlayabiliyor. Bu, çok takdir edilesi bir şey.”

Dergi editörlerinin röportaj sonunda edindiği deneyim sonrası vardığı sonuç ise şu cümle ile yansıtıldı: “Enerjileri ve çalışkanlıkları uyumlu…”

İşte ünlü ikilinin Hello dergisinin instagram hesabından yayınladığı beyazlar içindeki mutlu halleri: