Ana sayfa Dizi Haberleri İşte Seni Çok Bekledim dizisinin hikayesi… İrem Helvacıoğlu bu kez bambaşka bir rolde!

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin hikayesi… İrem Helvacıoğlu bu kez bambaşka bir rolde!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de yayınlanacak olan Seni Çok Bekledim dizisinin ekrana gelmesine kısa bir süre kaldı. Henüz yayın tarihi net değil ama dizinin Cuma akşamları Babil’in yerine geçmesi bekleniyor. Dizinin çekimleri kısa bir süre önce başladı. Aslında ilk önce Erzincan’da yapıldı bazı çekimler. Daha sonra İstanbul’a gelindi.

Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun başrolünü oynadığı dizinin yaklaşık 10-15 gündür çekimleri yapılmakta İstanbul’da. Şimdi ilk tanıtımın gelmesi de heyecanla bekleniyor öncelikli olarak.

Daha sonra da dizinin yayın tarihi belli olacak. Özcan Deniz’in İstanbullu Gelin dizisinin ardından yeniden ekrana dönmeye hazırlandığı dizide Kadir isimli bir adamı oynayacağı öğrenildi.

İşte Seni Çok Bekledim dizisinin hikayesi... İrem Helvacıoğlu bu kez bambaşka bir rolde! 7

İrem Helvacıoğlu ise son olarak geçtiğimiz yıl ekrana veda eden Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini oynamıştı. Oyuncu bu kez bambaşka bir karakteri canlandıracak.

Aşka inanmayan Ayliz isimli fotoğrafçı bir kadını oynuyor. Nefes ile hafızalara kazınan İrem Helvacıoğlu, bu kez izleyenleri farklı bir hikayenin içine çekecek.

Dizinin afiş çekimleri de kısa bir süre önce yapılmış ve medyaya dağıtılmıştı. İkilinin ekran uyumları şimdiden merak konusu olmaya başladı bile.

Milliyet Blog yazarlarından Anibal Güleroğlu, dizinin konusu ve karakterlerle ilgili olarak şu bilgileri veriyor:

“En yakın arkadaşı Şebnem’in dışında herkese mesafeli davranan ve aşktan uzak duran Ayliz ile imkânsız görünen hayallere farklı bir bakış getirmeye niyetlenen dizi, onun hayatına inanılmaz biçimde girecek olan Kadir aracılığıyla da aşkın mucizesine tanıklık ettirme iddiasında. İddianın gücünü göreceğiz neticede.

Gerçek hayat hikâyesine dayandığı söylenen öykünün genel çerçevesi böyleyken ‘Seni Çok Bekledim’ Star’ın sezon umudu olur mu? Daha önceden ekranda yerini alan ve müşterilerini çekmiş olan seçeneklerin bolluğunda… Hadi inşallah.”