Ana sayfa Sosyal Medya İşte yeni imajıyla Ahsen Eroğlu!

İşte yeni imajıyla Ahsen Eroğlu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ahsen Eroğlu, Menajerimi Ara isimli diziyle büyük çıkışa imzasını attı. Canlandırdığı ‘Dicle’ karakterinin hislerini izleyicilere geçirme konusunda çok başarılı bir sınav veren oyuncu, kariyerinde iyi bir çıkış yakaladı.

Ünlü oyuncu imajını yeniledi. Saçlarının boyuncu kısaltan Ahsen Eroğlu yeni görüntüsünü sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Bu yıl aynı zamanda Ağaçtaki Kız isimli tiyatro oyunu ile tiyatro sahnesinde de hayranlarının karşısına çıkan Ahsen Eroğlu’nun yeni imajı çok beğenildi.

İşte yeni imajıyla Ahsen Eroğlu! 8

Oyuncu, tiyatroya devam ederken dizi ve sinema projelerinde de yer almayı sürdürüyor. Merve Kült isimli yeni Netflix filmi için kamera karşısına çıkan oyuncu, çok zor bir kadın karakterine hayat verecek.

Panik atak olan, aradığı aşkı bulamayan, hayattan sıkılmaya başlayan ve neden olduğunu bilmediği ansızın küfür etme sorunu ile karşılaşan Merve Kült karakteri oyuncu adına yeni bir sınav olacak.

İşte yeni imajıyla Ahsen Eroğlu! 9

Ahsen Eroğlu, O3 Medya tarafından Netflix için çekilen Merve Kült isimli filmde Ozan Dolunay ile partner oldu.  Filmin setinden yapılan paylaşımda son dönemin iki parlak oyuncusu Ahsen Eroğlu ve Ozan Dolunay’ı bir arada gören hayranları ikiliyi birbirine çok yakıştırdı.

Oyuncu ayrıca geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda kış dönemi için de bir dizide yer almak istediğini belirtmişti. Birbiri ardına teklifler alan ve bazı projelerle ilgilendiği de ortaya çıkan Ahsen Eroğlu, 2022 yılını dolu dolu geçirecek.