Ana sayfa Dizi Fragmanları İyi Aile Babası dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu

İyi Aile Babası dizisinin yayın günü ve yayın tarihi belli oldu

tarafından ker_def

İyi Aile Babası dizisi büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. BKM imzalı komedi dizisini yıllar önce yayınlanan Benim Annem Bir Melek dizisine benzeten birçok dizi hayranı var. İlgi görmesi beklenen dizinin yayın tarihi belli oldu…

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği yeni dizisi “İyi Aile Babası”nın yayın tarihi belli oldu. Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu ve Melek Baykal’ın başrollerini paylaştığı dizi, 03 Aralık Perşembe akşamı izleyici ile buluşuyor.

Yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı, senaryosunu Tayfun Güneyer’in yazdığı İyi Aile Babası, izleyiciyi kahkaha krizlerine sokmaya hazırlanıyor. Dizide rol alan diğer oyuncular ise şöyle; Salih Kalyon, Timur Acar, Bahar Şahin, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir.

Sitcom formatlı aile komedisi “İyi Aile Babası”nda; karısı ve çocuklarını çok seven fedakar baba Mehmet Ali, kliniği olan bir halk sağlığı hekimidir. Mehmet Ali, annesine de çok düşkündür. Ve sık sık anne ve karısının arasında kalmaktadır.

İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümü ile Kanal D’de…