Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisine hikayeyi parlatacak yeni bir karakter katılıyor!

İyilik dizisine hikayeyi parlatacak yeni bir karakter katılıyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Fox TV’nin Medyapım imzalı dizisi İyilik, bu hafta üçüncü bölümüyle izleyicisinin karşısına geldi. Cuma günü yayınlanan, yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği, senaryosunu Özge Korkmaz’ın yazdığı dizide başrolleri Hatice Şendil, İsmail Demirci ve Sera Kutlubey paylaşıyor.

Adı İyilik olsa da dizide hemen herkesin bir entrika peşinde koştuğu karakterler dizinin daha ilk bölümlerinden heyecanını korumasını sağlarken günbegün izleyicinin ilgisini ve reytinglerin artmasını sağlıyor.

Murat Öztürk’ün yönetmenliği yaptığı diziye yeni bir karakter katılıyor. Çiçek Acar, Sera Kutlubey’in canlandırdığı Damla karakterinin yengesi rolü ile dün akşam yayınlanan yeni bölümle birlikte diziye dahil oldu. Başarılı oyuncu dizide Damla gibi hırslı bir kadın karakter olarak izleyici karşısına çıkıyor.

İyilik dizisine hikayeyi parlatacak yeni bir karakter katılıyor! 7

Cennet’in Gözyaşları isimli dizideki Nilgün performansı ile akıllarda kalan başarılı oyuncu Çiçek Acar, son olarak Exxen için çekilen Sihirli Annem dizisinde Periliçe karakterine hayat vermişti.

Güzel oyuncu daha önce de Hamlet, Sevgili Geçmiş, Çocukluk, Beyaz Balina, Hatasız Kul Olmaz, Dehşetin Tanıkları, 72. Koğuş, Ayrılık, Doğal Köle gibi birbirinden farklı yapımlarda yer aldı.