Ana sayfa Dizi Haberleri İyilik dizisinin akıbetini merak edenlere Hatice Şendil ilk bilgiyi verdi!

İyilik dizisinin akıbetini merak edenlere Hatice Şendil ilk bilgiyi verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hatice Şendil, geçen sezon Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde Terken Hatun karakterini canlandırmış ve böylelikle de 5 yıllık oyunculuğa ara verme dönemini bitirmişti. Hatice Şendil hayranları ekrana dönüşünü kutlasa da bu dizideki botokslu yüzü nedeniyle de eleştiriler alan oyuncu, kariyerini İyilik dizisiyle sürdürüyor.

Fox TV ekranında Cuma akşamları yayınlanmakta olan İyilik dizisinde Neslihan karakterini canlandıran oyuncu, İsmail Demirci ile partner konumunda. Dizide ayrıca Sera Kutlubey ile Perihan Savaş da başrolleri paylaşıyor.

İyilik dizisi ortalamanın biraz altında reytingler alsa bile kendi izleyici kitlesini oluşturmaya başladı ve Fox TV’nin de devam ettirme noktasında kararsızlık yaşadığı projelerden birisi. Şimdiye kadar 6 bölümü yayınlanan İyilik dizisinin akıbetini herkes merak ediyordu.

Yasak Elma dizisine entrika ve aldatmalarla dolu hikayesi nedeniyle benzetilen İyilik’in ikinci sezonda da devam edeceğine yönelik ilk bilgiyi Hatice Şendil verdi.

İyilik dizisinin akıbetini merak edenlere Hatice Şendil ilk bilgiyi verdi! 7

Yakında ilk sezonu tamamlayacaklarını belirten ünlü oyuncu, “Çalışıyorum, yoğun devam ediyor. Sezon finali yapacağız, az bir süre kaldı. Set, ev, Can öyle geçiyor günler” diye konuştu.

İyilik dizisinde izleyicileri bir yenilik de bekliyor . Neslihan karakteri yaşadıkları sonrasında önemli kararlar alacak ve hikaye yeni bir rotada ilerleyecek. Bu yenilikleri daha güçlü hale getirmek için de Neslihan karakterinin imajında değişiklikler yaşanıyor.

Hatice Şendil, karakter için saçlarında yeni bir imaj tercihinde bulundu. Saçlarının rengini açan oyuncu, kıvırcık haliyle de enerjik ve hareketli bir form vermeyi tercih etti. Neslihan karakterinin değişimini de yansıtan bu yenilikler ile İyilik dizisinin hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanacağını anlıyoruz.